Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצה הגורל והסתדר לי יום מסלול בסוף שבוע ועם מזג אויר מושלם. העלות המלאה היא $250 אז החלטתי להדריך "נהג חדש" תמורת הנחת מדריכים, כך שבסוף שילמתי $110 ליום שלם שכולל 6 מקצים של 20 דקות.

מועדון אלפא זה אחד מהמועדונים הפחות מועדפים עליי, בגלל הארגון שקצת לוקה בחסר, והם נותנים לעקוף רק בישורות, שזה שבדרך כלל מתכון בטוח לפקקים על המסלול. להפתעתי רוב הנהגים היו המהירים ואדיבים כך שהקצב היה מהיר רוב הזמן, מה שאיפשר לי לקבוע שיא חדש של 1.27.67 דק. אני מאמין שנשאר עוד קצת על הסטאפ הקיים, אולי אפילו שנייה שלמה.

צירפתי שני סרטונים שהעליתי ליוטיוב, הראשון (צולם בפלאפון) מהמקצה השני שבוא אני רודף אחרי מקלארן MP12, אני חייב לציין שזה תמיד מהנה לראות שיש אנשים שקונים את הרכבים האלה בשביל לנהוג בהם חזק ולא בתור גארג' קווין. אפשר לראות קצת החלקות זנב בסיבובים ההדוקים שאני צמוד אליו, ואיך שמגיעים לישורת הוא משתמש בכל ה 600 סוסים לפתוח פער.. וחוזר חלילה.

בסרטון השני שצולם מהGOPRO רואים את הוויפר שבתמונות, אריאל אטום ועוד כמה רכבים נחמדים.

הייתי אמור להשתתף גם היום ביום מסלול סגור של חבר שהשכיר עם שותף את המסלול ליום שלם, מסלול מרוחק יותר שעדיין לא הייתי בו, אבל מפאת אילוצים שונים נאלצתי לוותר.

תהנו!

IMG_4211.JPG

IMG_4213.JPG

IMG_4215.JPG

IMG_4216.JPG

IMG_4217.JPG

IMG_4221.JPG

IMG_4222.JPG

פורסם

תודה על השיתוף.

יש לי חיבה ללוטוס אספריט הזו, כבר שנים שלא חלפה במוחי התמונה של הרכב הזה, אבל בהחלט הוא היה חלום ילדות שלי ...

M-TECH E46

פורסם

אני מסכים, האוטו יפייפה וזה בהחלט רק מוסיף לאפיל כשהוא יורק אש מהאגזוז בהעברת הילוכים. זאתי ספציפית למכירה, $33,000 אאל''ט.

פורסם

כעל פעם שאתה פותח שרשור אני מאבד חצי שעה מהחיים על הסרטונים. תודה כרגיל על השיתוף :-o

זה נדמה לי או שאת הפנייה הראשונה בתחילת סיבוב אפשר לעשות גם בשני? או שהיא נראית איטית בגלל שזה צילום והראייה שלי לא משהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

באמת שקטונתי, אבל האם נדמה לי, או שגם הקו שלך דרכה ודרך הפניות האחרות לא קצת ארוך מדי?

אני שמעתי על לפחות שני מאמנים שמגלחים לנהגים מההקפה את השניה הזו שאתה טוען שכנראה קיימת לך ב-Setup הנוכחי, רק על ידי קיצור משך הפניה ביציאה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זאת פנייה קצת בעייתית, מהירה מדי להילוך שני אבל איטית לשלישי..

אם אמרת מי אני שאתווכח. תודה על התשובה בכל מקרה :mm_yeah:

תודה שנית על השיתוף. כיף לראות. עושה חשק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

כמה פשוט - מגיעים, נוהגים. כמה פשוט וכמה רחוק מאיתנו.

תודה על השיתוף, נראה כיף אדיר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...