Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Polo 2013

SportsCar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתייעץ בשביל אבא שלי..

אז ככה יש לו הזדמנות נדירה להחליף לרכב הנ"ל במצב כמו חדש הדגם זה TSI 1200 שנת 2013

הייתי רוצה לדעת על תקלות/מחלות שקיימות בדגם הנ"ל.

כמו כן סדר גודל של מחירי טיפולים בערך.. עד עכשיו הוא נסע רק על יפניות...

תודה

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

טיפול אחרון שניקרא "טיפול גדול" אצלי בפולו 2011 במוסך מורשה עלה 2000שח לידעתך. לא כולל בלמים צלחות ושאר ירקות. טיפול קטן משהו כמו 800 שח. הרכב מדהים איכותי וחסכוני... אחד ל 15 או 17 בימים טובים. הוחלף אצלי שרשרת ומותחן על פי דרישה שלי ומצמדים. חוץ מזה הכל תקין ללא כל בעיות.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

היי,

לגבי האמינות,

חבר קרוב עם ייטי 2013 עם DSG7 ומנוע 1.2 החליף מצמדים ב30 וקצת אלף קילומטר(כוסה באחריות).

אבל,

התחלתי אחרי החגים לעבוד בחברה חדשה וקיבלתי רכב חברה - איביזה 1.2TSI עם DSG7 מודל 2014 שעברה 37 אלף קילומטר,

עד עכשיו נסעתי עליה 600 קילומטר לערך ואני חייב לציין ש..וואו, השילוב גיר מנוע הזה פשוט מגניב, העברת ההילוכים פשוט מהירה וחלקה כ"כ שזה מדהים(להסתכל על המד סלד בהעברת הילוכים פשוט מגניב לראות איך הם עוברים), המנוע זריז ונותן זמינות כוח יפה בהאצות, יש משהו בשילוב הזה שהוא פשוט..עובד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אתה בעלים של הרכב הנ"ל?? או שאתה מדבר לפי שמועות??

מספיק לנהוג ברכב מקבוצת VAG עם האותו המפרט כדי להבין, פירטו לך פה שיש בעיות בטיימניג, בעיות בגיר מנוע וכו'

ברכב אמין לא קיימים הבעיות הללו.

פורסם

הבעיה של הטיימינג נפתרת בהחלפתו ובערך מ2013 או 14 הרכב כבר מגיע עם סט הטיימינג המעודכן.

בנוגע לתיבת הילוכים אין לי תשובה חד משמעית לתת לך חוץ מזה שכמות התקלות ירדה עם השנים אך לא נעלמה לגמרי.

פורסם

תודה רבה לכולם,

אני ינסה לשכנע את אבא שלי שיקנה את הרכב למרות האמינות (הוא קצת נלחץ מהבעיות בגיר שאמרתי לו :lol:) כי עם כל הכבוד יש דברים יותר חשובים מזה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...