Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות לטיול לסוף השנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בגלל שהצתברו של ימי חופש שאני צריך לנצל (אחרת נמחק) אני רוצה לתכנן טיול של שבוע לסוף השנה (דצמבר, יש אפשרות לגלישה לינואר).

האפשרויות שחשבתי עליהן:

1. איטליה (אף פעם לא הייתי) או גרמניה (חזרתי לפני שבוע מברלין ומינכן, חוזר לשם בכיף) לתקופה של הקריסמס בשביל האווירה

2. נורווגיה בשביל לראות את הזוהר הצפוני (בבאקט ליסט) כי פחות שונאים שם יהודים (ביחס לשוודיה, לדוגמא), האנשים קצת יותר חברותיים (ביחס לפינלנד) ויש נורווגיות.

בתאורים אני מקווה שהבהרתי את הכיוון שאני מעוניין בו (בעיקר האוירה וחוויות מיוחדות).

בגלל הזמן הקצר שיש לי לתכנן (רוצה להזמין כרטיסים עוד שבוע), אני אשמח לשמוע הצעות נוספות למקומות אחרים או פעילויות במקומות שהצעתי

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בקר טוב

נורבגיה תהיה הרבה יותר קרה ויקרה.

אם יש לך שבוע,הייתי מציע לך לשקול טיסה לצפון איטליה (מילנו,וורונה), למרות שגם שם יהיה קר בדצמבר.

סיבוב עם רכב האזור האגמים והדולומיטים לא הזיק לאף אחד. :-)

אתה יכול לתפוס את ונציה, וורונה, 3 האגמים (גארדה,קומו,מג'ורה) ועוד ככל שיספיק לך הזמן.

אילן

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך שבוע,הייתי מציע לך לשקול טיסה לצפון איטליה (מילנו,וורונה), למרות שגם שם יהיה קר בדצמבר.

סיבוב עם רכב האזור האגמים והדולומיטים לא הזיק לאף אחד. :-)

אתה יכול לתפוס את ונציה, וורונה, 3 האגמים (גארדה,קומו,מג'ורה) ועוד ככל שיספיק לך הזמן.

אילן

אחותי חזרה עכשיו מטיול כזה,

אין לי מושג איך יהיה מזג האוויר כשפותש מתכנן לטוס אבל מהתמונות נראה שזה טיול מדהים.

פורסם (נערך)

שני בנים שלי חזרו לפני ראה"ש מסיבוב בצפון איטליה (מילנו-פיזה-פירנצה-בולוניה-קומו-וארזה-מילנו), נהנו מאד, התלונה היחידה שלהם היתה שהקדישו פחות מדי זמן לפירנצה ואולי גם לבולוניה, ושרפו יותר מדי קילומטרים. אבל ה היה בספטמבר, אתה בונה על דצמבר. צריך לתכנן את הטיול לפחות קילומטרים ויותר זמן באתרים, ולהכין תוכנית למקרה שמזג האויר יהיה מאד לא נוח (ד"א, זה יכול לקרות גם בקיץ. ב-2004 ספגתי גשמי זלעפות באגם גארדה ביולי-אוגוסט).

אני הייתי ברומא בחנוכה לפני 6 שנים ונהניתי מכל שניה, חוץ מאשר בנמה"ת בטרמינל המצורעים. גם מזג האויר היה מסביר פנים (גשם, אבל לא כזה שהפריע לעשות 15 ק"מ ביום על הרגליים) - בהחלט מומלץ.

עוד סיור עירוני שעשיתי בדצמבר היה בוינה. אכן היה קר, אבל כיון שמדובר בעיר של מוזיאונים וארמונות ולא בטיולי טבע זה ממש לא היה בעייתי. וי גדול אם טעם של עוד.

סקנדינביה בחורף בשביל זוהר הצפון? חפש כאן שרשור של מישהו שהיה בלפלנד לפני כמה חודשים. דיווחים על טמפרטורות של 40- מעלות ביום חם. מחייב התארגנות מיוחדת מבחינת ציוד ויהיה יקר מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נורווגיה יהייה קצת יקר, אני מודע לזה. חשבתי על 3 ימים באיזה חור בשביל לתפוס את הזוהר ו3-4 ימים בעיר.

עם הטמפרטורה אני אסתדר (אני מכיר את המשמעות של טמפ' דו ספרתיות מתחת לאפס)

בשאר המקומות התכנון הוא לטיול עירוני בעיקר, אולי מעבר בין רומא לעיר נוספת (מילאנו או פירנצה). הכיוון הוא יותר ביקורים בפאבים\ מועדונים מקומיים מאשר מוזיאונים (אני רוצה לראות את העיר והמקומות העיקריים, אבל זה לא תקופה לתפור את כל האטרקציות בכל מקרה. בד"כ אני כן הולך המון ומשתדל לפקוד את הקטדראלות והמוזיאונים המעניינים)

תחשבו על אווירת קריסמס :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הרעיון של איטליה לשבוע (3-4 ימים ברומא והשאר בפינצה או מילאנו) מצויין. ככל הנראה פירנצה הרבה יותר עשירה באתרים. לגבי חיי לילה - אין לי מושג. הטיסה מרומא למילאנו אורכת בדיוק שעה.

יכול לומר לך שהכרטיסים שרכשתי לבנים שלי (TLV-LIN וחזרה עם קישור ב-FCO עם AZ) עלו קצת מעל $250 לכרטיס (טיסה בתחילת ספטמבר). טיסה לרומא בלבד באותו מטוס היתה יותר יקרה - מוזרויות של תמחיר של חברות תעופה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדרך כלל הטיסות המדוברות סגורות לטיולים מאורגנים, ומתקיימות בין פברואר לאפריל.

• תוכן חדש...