Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה עם חלונות פתוחים ללא מזגן?

ולמתחכמים פוטנציאליים - ברור שנסיעה עם מזגן וחלונות פתוחים צורכת הכי הרבה :)

פורסם

תשובה לעיניין צריכת הדלק בלבד:

בעיר מומלץ בלי מזגן וחלונות פתוחים, מחוץ לעיר להדליק מזגן ולסגור חלונות.

ההיגיון היא השפעת התנגדות הרוח במהירויות גבוהות על צריכת הדלק.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

הנוסחה היתה, כל מהירות מעל 70 קמ"ש, חסכונית יחסית לנסיעה עם חלונות סגורים והפעלת מזגן. (או מסכת צלילה)

עריכה אחרונה על ידי ג'ובני

ג'ובני

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה, היו ניסויים שהוכיחו שזה תלוי ברכב ושהמהירות שבה נסיעה עם מזגן תהיה חסכונית יותר עשויה להיות גבוהה משמעותית משבעים קילומטרים לשעה.

אבל פתיחת חלונות דווקא בעיר עשויה להשפיע לרעה על עירנות בגלל רעש, חוסר אורור וחדירה של זיהום אוויר (ולא חייבים לנסוע מאחורי רכב מעשן בשביל כך) ולכן יש הגיון בסגירת החלונות והפעלת מזגן לסחרור האוויר בתא הנוסעים, מעבר לנושא צריכת הדלק.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לפי הבדיקות שלי (די ממושכות וקפדניות) הנסיעה עם חלון נהג פתוח הייתה תמיד חסכונית יותר לעומת הפעלת המזגן. גם מחוץ לעיר.

פורסם (נערך)

בתוך העיר או מחוץ לה המזגן דולק קבוע. מעבר לחסכון הזניח בדלק לקחתם בחשבון גם את הגזים שאתם נושמים בעיר ש"תורמים" לבריאות שלכם ? את חוסר הנעימות שבנסיעה בחום ? את העצבים ?

הרכב, כל רכב עולה גם כך הרבה מאוד כסף אז מה זה משנה אם תחסכו עוד 200 ש"ח (או לא יודע כמה, שמישהו יעשה את החשבון) על דלק בשנה בגלל שחסכתם במזגן...

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חשוב לציין שהחסכון הוא מינורי מאוד (מאוד) ביחס לדלק שנשרף.

סע עם מזגן בקיץ ותהנה עם חלונות פתוחים בימי החורף הקרירים ...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אצלי ברכב לפי המחשב המזגן צורך כרבע ליטר בנזין לשעת עבודה.

כשהצריכה מתגברת ככל שמהירות הפן גבוהה יותר ולא כשמשנים את הטמפרטורה (המדחס עובד כל הזמן?)

פורסם

טוב כבר כולם ענו

אני רק יוסיף שביצעו ניסוי דומה באחד מהפרקים של טופ גיר ובעצם הוכיחו את זה.

(מהירות גבוהה עם חלונות פתוחים מעלה את הצריכה)

Seat Ibiza FR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קונים אוטו עם מזגן כדי לפתוח חלונות כשעומדים בפקק או ברמזור, because f*ck logic.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי יש לי יש לי

הכי חסכוני זה נסיעה עם מזגן בלי מזגן (רק עם המפוח/וונטה) וחלונות סגורים.

ועם מישהו משחרר, אז אפשר לפתוח את הסירקולציה החוצה, זה מעלה את צריכת הדלק, אבל רק בממש קצת.

If you wanna turn, turn, don't brake

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...