Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחזיק טויוטה קורולה 1996 אוטומטית.

קיבלתי את הרכב מאמא שלי שהחליפה לחדש והוא משמש לי כרכב שני בבית (לימודים, סידורים בעיר וכו').

אשמח לקבל מעט המלצות בנושא תחזוקה וטיפול, מה כדאי לבדוק, מה כדאי לשים לב באופן תדיר וכו'.

לרכב יש משאבת דלק חדשה, רדיאטור חדש, והוא גמע רק 150,000 ק"מ.

סה"כ הרכב שמור ונוסע תקין אך בגלל שהוא ישן אני מעדיף להימנע מתקלות מפתיעות.

תודה רבה מראש

פורסם

הטיפול האחרון היה לפני 5000 ק"מ, כך שזה בסדר.

העניין שאני לא בקיא כל כך במה שקורה מתחת למכסה מנוע וחשוב לי לדעת למה כדאי לשים לב (שמן למנוע, מים, חשמל וכו')

לא בא לי להיתקע באמצע הכביש - למרות שהרכב שמור הוא עדיין בין 19 שנה

פורסם

קח לך את כל המידע על המנוע:

4A-FE.pdf

מעבר לזה, ידוע לך מתי בוצע טיפול טיימינג? לפי אוטודאטה כל 5 שנים או 100K.

בנוסף, מאיפה אתה בארץ? אפשר לארגן מפגש הסברה בסיסית על חלקי המנוע ושאר הרכב.

Stay Dirty

פורסם

הטויוטה מאוד אמינה במיוחד בק"מ כזה נמוך . אם הוחלף רדיאטור סביר שגם השתמשו במים לא הכי טובים . תבדוק את צינורות הגומי אם לא הוחלפו אף פעם שקול בחיוב ,19 שנה לגומי זה לא מעט זמן עלות ההחלפה לא יקרה ויכול למונע הרבה אי נעימות באמצע הדרך או התחממות הרכב בכללל.

• תוכן חדש...