Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבי - בעקרון אתה יכול לגשת למש"ק קנטינה (שקמיס"ט) ולשאול אם יש לו במלאי פליזים פשוטים, אם אין לו אתה יכול לשאול אם הוא יכול להזמין, ברמת העיקרון לפעמים השקמיסט עצמו מבצע הזמנות ולפעמים הקצין קנטינה עצמו, תלוי באופי היחידה ובהתנהלות השקם. אבל בעקרון של העקרון כן, אתה יכול לבקש שיזמין במידה ואין, איך הם יתייחסו לזה זה כבר תלוי בסוג האנשים שמנהלים שם את כל העיניינים.

מיכאל - אם אני לא טועה עד מידה XXL

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה, BeThere, Mountain וגם A.L משווקים את הפליזים החדשים. אולי גם לאדיב יש, אבל בספק.

אם אתה לא מצליח למצוא פרטים שלהם, לרסר היחידה שלך אמור להיות. הוא מקושר בד"כ אצל החברות האלו. מדובר בעצם בסופטשל (softshell) אבל בצבע זית ועם כותפות.

פורסם

e8f99d6089d94726ec9292ecae8d1be6.jpg

אם עדיין רלוונטי - זה הפליז שברשותי.

תוצרת MOUNTAIN, ללא כותפות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בסוף השגתי מהאפסנאות דגם ישן אבל הוא בעצמו חדש אז זה כבר טוב לי.

20151008105500.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קבע עוד לא אבל יהיה כנראה...מבחירה או לא.

עכשיו רק רב''ט :lol:

ומה הקשר בין פליז לקבע?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...