Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר סחיבה, מאזדה 3 2.0 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי מאזדה 3 מנוע 2000 שנת ייצור 2010.

בשבוע שעבר הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך מורשה.

בגמר הטיפול הוסיפו לי תוסף דלק על אף שמיכל הדלק היה על פחות מחצי.

מספר שעות לאחר הטיפול יש תחושה של חוסר סחיבה ברכב, משיכת הילוכים ומשיכת טורים גבוהים ובקיצור הרכב חנוק.

האם מישהו מכיר את התופעה הזאת או שאולי יש לו פתרון למקרה?

בתודה מראש ושבת שלום

פורסם

חזור למוסך שעשה לך את הטיפול שיעבור על מה שעשה ואל תקח את הרכב עד שיסודר. ופעם הבאה תדע לא להסכים שיידחפו את כל התוספי מנקיי פיח האלה. סתם בולשיט שמנפח את הכיס של המוסך על חשבון הלקוח.

פורסם

תודה מאור.

הלכתי למוסך והוא מבחינתו אומר שהכל תקין ואין שום נורת מנוע שמופיעה.

ממה יכולה להיגרם הבעיה הזו ומה הפתרון לבעיה??

פורסם

לא יודע איזה תוסף שמו. מה שכן החליפו שמן פילטר שמן ופילטר אוויר. הרכב נסע 75000 ק״מ. האם יש צורך להחליף פלגים?

פורסם

ראשית תודה על העזרה.

הרכב נרכש לפניי כחודש האם יכול להיות מצב שהתוסף סתם את הפילטר דלק?

הרם יש לכם מוסך שיכול לאבחן את התקלה באזור המרכז?

פורסם

חוסר סחיבה יכול לנבוע מהרבה סיבות כמו הצתה לא תקינה, הזרקה לא תקינה, כניסת אויר לא תקינה. פלאגים אצלך אם הם ארידיום הם מוחלפים כל כמעט 100 אלף קילומטר. את חוסר הסחיבה אני דיי מקשר לטיפול שנעשה. האם אתה שם לב לשינוי כל שהוא בשעון הטורים במצב סרק? ידוע לך איזה פילטר אויר שמו?

פורסם

ראשית, הרכב נסע חלק לפניי הטיפול. הרכב טופל במוסך מורשה. מה שכן הפילטר אוויר הוא לא מקורי. האם זאת יכולה להיות הבעיה???

פורסם

במידה והוא לא יושב בתוך המסילה שלו טוב נראה לי זו יכולה להיות בעיה, לא שמעתי על פילטרים תחליפים שעושים בעיה כגון בעית סחיבה.

תחזור למוסך ותטען את הבעיה שלך בשרשור, ככל שתמשוך את הזמן הסיכוי שיעזרו לך יותר נמוך..

רועי

פורסם

אם אני יוצא מנקודת הנחה שלא נגעו בשום דבר אחר ברכב מלבד פילטר אויר, שמן ופילטר שמן אז כניסת אויר לקוייה תפגע בביצועי המנוע ופילטר האויר הוא מרכיב חשוב לעניין זרימת האויר התקינה שהמנוע דורש.

• תוכן חדש...