Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי עם רכב שקניתי מכשיר Spirit, נראה שמור וחדש. יש עליו מדבקה של סלקום.

הכנסתי סים של רמי לוי - והמכשיר כותב לי Check SIM או משהו כזה.

כיצד ניתן לפתוח אותו לרשתות אחרות?

תודה.

(עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אשוכולות מאיזור שנת 2006, מניח שדברים השתנו מאז)

פורסם

לא רק אלא גם , אתה צריך להוכיח בעלות או להיות הבעלים הרשום של המכשיר , או בעל קומבינה בסלקום.

בכל מקרה דבר איתם אולי הם מקלים קצת בשיט הזה כיום.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שים לב שמדובר במכשחר דור שני (GSM) ולא דור שלישי, וסוד שמור אם הוא תומך רק ב-1800 מה"צ או גם ב-900 מה"צץ

לאיזה רשת אתה רוצה לחבר אותו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, אנסה בצ'אט באמת.

היום לא נסעתי באוטו, ובחום הזה לא רוצה להכנס רק בשביל זה ולהתחיל לחפש את המס' הסידורי, אטפל בזה מחר, כאשר אסע בו עם מזגן :wink:.

בעקרון אני כרגע ביו פון, די מרוצה, עדיין לא בדקתי אם ניתן לקבל אצלם 2 כרטיסי סים על קו אחד, רציתי קודם כל לבדוק האם המכשיר פעיל.

לגבי עניין התדרים - הרכב הוא שנת 2012, אבל לא יודע האם ניתן להסיק מכך את גיל המכשיר (אולי הבעלים המקורי העביר אותו מהרכב הקודם). עד מתי ייצרו את הספיריט?

פורסם

ספיריט הוא דגם ישן מאד (יש 2-3 דורות). כיון שהדגם מוצלח במיוחד בעלי רכב מעבירים אותו מרכב לרכב - לאשתי היה מכשיר שירשה מהבוסית הקודמת שלה ושירת את שתיהן יחד כ-10 שנים עד ששבק.

כיון יש לה אלקטל (ממוצא פלאפון) והוא זוועתי.

האם שלך עם מסך כחול או צבעוני?

את המספר הסידורי שולפים בהקשת #06#*

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הספרייט הישן של סלקום מתאים אך ורק לדור 2.רק להוטמובייל/אורנ'ג/סלקום/גולן יש להם דור 2(לא יודע לגבי החברות הווירטואליות).ממה שאני זוכר ברגע שאתה נותן להם IMEI כוכבית סולמית אפס שש סולמית הם מבקשים לדעת פרטים על בעל המכשיר המקורי.לי בזמנו לא עזר שאמרתי שקיבלתי את הדיבורית עם הרכב.

רז

• תוכן חדש...