Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו ישן

טויוטה קורולה 94.

בחלון האחורי יש תאורת ברקס מקורית.

ביום לא רואים אותה ברור כמו תאורת לדים של מכוניות חדישות.

אני רוצה להחליף אותה בתאורת הבנויה על לדים.

בכל חנויות האביזרים לא מחזיקים פנסי תאורת ברקס לחלון אחורי כי זה מגיע עם האוטו.

איפה אני יכול לקנות פנס לד לתאורת ברקס לחלון אחורי?

(אני גר בראשון לציון )

פורסם

1. תפרק את הבקליט ונקה אותו היטב מבפנים ומבחוץ. אם קיים גם מחזיר אור בחלק האחורי של בית המנורה נקה אותו גם.

2. בדוק שהספק המנורה מתאים לדרישות הייצרן. כמה וואט המנורה שרכשת והתקנת ?

3. בזמן ההפעלה של אור הברקס מדוד את המתח על פני המנורה ייתכן, שקיים מפל מתח גבוה לכן עוצמת המנורה חלשה.

אל תחליף רק את המנורות ללדים מכיוון שתאורת לדים מותקנת עם אופטיקה שונה לכן נסה לחפש פנס שלם עם תאורת לדים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בחנויות של מתקיני מערכות אני זוכר בדרך כלל הה על המדף למכירה פס לדים ארוך במיוחד אך ולא לאור ברקס באורכים שונים, אפשר להתקין על השמשה האחרורית על מנת להיות יותר נראה על הכביש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
1. תפרק את הבקליט ונקה אותו היטב מבפנים ומבחוץ. אם קיים גם מחזיר אור בחלק האחורי של בית המנורה נקה אותו גם.

2. בדוק שהספק המנורה מתאים לדרישות הייצרן. כמה וואט המנורה שרכשת והתקנת ?

3. בזמן ההפעלה של אור הברקס מדוד את המתח על פני המנורה ייתכן, שקיים מפל מתח גבוה לכן עוצמת המנורה חלשה.

אל תחליף רק את המנורות ללדים מכיוון שתאורת לדים מותקנת עם אופטיקה שונה לכן נסה לחפש פנס שלם עם תאורת לדים.

זה ככה כבר 14 שנה כך שניקיון לא יעזור.

המנורה היא 21 ואט.

אני רוצה שהאור הזה יראה טוב יותר ביום.

אני מחפש פנס לדים קומפלט, אבל כמו שכתבתי בחנויות לאביזרי רכב לא מחזיקים כזה,

כי כל אוטו מגיע מהיצרן עם פנסים כאלו.

איפה אפשר להשיג כזה?

(אני גר בראשון לציון)

פורסם

אולי החלפת בקליט תעזור.

ניתן למצוא באיביי פנסי לד אבל צריך לדעת להתקינם.

לדוגמא בלבד.

http://www.ebay.com/itm/12-RED-LED-HIGH-POWER-BRIGHT-3RD-BRAKE-LAMP-TAIL-LIGHT-SPORTY-F1-STYLE-DIY-USA-/221772005453?fits=Make%3AToyota%7CModel%3ACorolla&hash=item33a2a4404d&vxp=mtr

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...