Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים רכשתי רכב יד שנייה, אפילו לשנייה לא עבר לי בראש לקחת את הרכב לבדיקה.

שאני אשלם 400 ש"ח כדי שיכתבו לי שאין אחריות על הגיר, מזגן, מחשבי הרכב, ועוד מערכות

אני מניח שאולי על החלונות כן הייתה איזו אחריות.

האמת אני לא מבין בכלל מי ביקש מהמכונים לקחת אחריות , אם אתה בודק את הרכב נכון להיום והוא תקין אז פשוט תכתוב את הנתונים ותכתוב שנכון להיום הרכב נבדק ונמצא תקין , תוסיף נתונים שתומכים בכך כמו בדיקת קומפרסיה, לחצים בגיר, בדיקת גזי פליטה בנוזל קירור, בדיקת לחצי קירור במזגן, בדיקת טעינה, ועוד כמה בדיקות נחוצות ואני מאמין שאף אחד לא יוכל לתבוע מישהו בבית משפט.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוסיף נתונים שתומכים בכך כמו בדיקת קומפרסיה, לחצים בגיר, בדיקת גזי פליטה בנוזל קירור, בדיקת לחצי קירור במזגן, בדיקת טעינה, ועוד כמה בדיקות נחוצות

מלבד קומפרסיה שאני גם לא בטוח שמבצעים בכל המכונים, כל מה שרשמת מתבצע כיום בפועל? אם לא, אני לא רואה את המכונים מוסיפים לעצמם עבודה קשה.

ושלא תבין לא נכון, אני בדעה שלך לגמרי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

זה מה שאני אומר, אתה משלם 400 שקל ומקבל דף כסת''ח שלא שווה את הנייר שעליו הוא כתוב, לפחות אם משלמים לכם, תעשו משהו, תגבו את הכסף שאתם מקבלים במעשים לא בכיסתוח

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבעייה היא, שכסתו"ח תופס כנראה יותר טוב (בדיון משפטי) לטובת המכון מאשר בדיקה אמיתית (שנכון שמראה את מצב הרכב נכון ליום מסויים).

בבדיקה אמיתית, אח"כ צריך לנסות ולהסביר (המידה וצריך) שזה היה מצב הרכב נכון לאותה שניה ולהצטער על איזה ט.ל.ח שאולי לא נרשם.

alfa 156 2.5.

פורסם

זו הסיבה שאני מעדיף להמנע מבדיקת מכון לפני בדיקת הרכב.

במקום זה אני נוסע לפחח אומן שאני סומך עליו ובתוך 5 דקות אני מקבל ממנו אינדיקציה מדוייקת למצב השלדה שבמידה והיא נקיה אני ממשיך משם למוסך שמתמצא ברכב ובודק לי בו את מה שצריך לבדוק במקום לומר לי שיש רעש מערכת שסתומים וסימני קורוזיה במצבר.

זה גם עולה פחות מבדיקה במכון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את האוטו האחרון קנינו ממש לא ליד הבית, אבל לא הלכנו למכון אלא דאגנו מראש לקבל המלצות מחברים על המוסכים בהם נבדוק את הרכב וכך היה.

לגבי המצב המתואר כאן הקשור ליחסים בין ה"פירמה" ללקוח הבודד.

בדר"כ בפורום שומעים צד אחד של הסיפור, מנסים לעזור אבל תמיד חושדים ורוצים לשמוע את הצד השני. במקרה הזה אנחנו אפילו לא שמענו צד אחד אלא המקרה מועבר ע"י צד ג' שאין לו בכלל מושג מה קרה דקה אחרי שהלקוח חזר לסוכנות. אולי הם עדיין מנסים להתנער ממנו ואולי כבר נקבע תאריך לתיקון.

לא חושבת שיש סיבה לדון בנושא שלא רק שלא כל הפרטים שלו לא ברורים, אלא אין בכלל פרטים לגביו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא נתקלתי בזה כי אני דובק ברכבים ידניים אבל לא נותנים אחריות לגירים אוטומטים? אחד הדברים המטופשים ששמעתי. בשביל מה אתה לוקח כל כך הרבה כסף? האם זה לא לכסתח את עצמך( כמו עוד בעלי מכונים)?

אבל בכל אופן, בלי שמות אין טעם בדיון ובפוסט כאן.

הבעיה היא שהבחור כאן עדיין מפחד מכל מני עיניינים משפטיים אז הוא רומז כדי שיהיה לו פתח מילוט, אבל לנוחיותו אנשי הפורום עוקבים ויודעים דבר או שניים על שוק הרכב בארץ ויודעים 1+1 (למזלנו) ככה שה"חברת פירמה גדולה" ידועה לכולם.

אבל הוא כן יבוא להתלונן.

חבר, הכל או כלום.

פורסם (נערך)

כנראה האשכול הזה לא יקבל תנופה רצינית בפורום מכיוון שחלק מהתשובות חורגות מהשאלה או התהיות של פותח האשכול. ייתכן שפותח האשכול בחר לא להמשיך בדיון.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בהנחה והדיון נסגר, אפשר לתת כיוון על מי דובר, למשתמשים שלא הבינו את הרמז?

מדובר על החברה שהשם שלה מתחרז עם הומו דיקט?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao:

כבר חתמתי...

פורסם

אני אנסה, כמו שאני הבנתי, שם הפירמה הגדולה מתחרז עם המילים הבאות: דרדר, עכבר, קלמר, פורמייקה. משהו לא מסתדר לי עם המצלול של האחרונה...

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אני אנסה, כמו שאני הבנתי, שם הפירמה הגדולה מתחרז עם המילים הבאות: דרדר, עכבר, קלמר, פורמייקה. משהו לא מסתדר לי עם המצלול של האחרונה...

ברי שורובסקי?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...