Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאתה מתכוון כנראה ללנטיס עד שנת הדגם 2003 - שכן החל מ 2004 שווקה כאן מזדה 3, הרי שאני מציע לך לבחור את האקזמפלר הכי שמור, רכב שטופל היטב, נקי מתאונות, שהגיר מעביר הילוכים היטב וכו'.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל תודה לכולם

את האמת למכונאי הזה לא אתקרב יותר זה בטוח!

נאמר לי גם שהאימפרזה לא אמינה חלשה והכי פחות מבוקשת בשוק!

אני לא מבין למה באמת

מה שכן הדעה הייתה שונה על הנפח 2 ליטר

חבל - חבל שלא התייעצתה ושאלתה את השאלות לפני שקניתה את הרכב.

המכונאי צודק בכל ויש חוות דעת תואמות ברשת על הרכב הנ"ל - בטווח המחירים ודגמי הרכבים בשוק הרכב יש רכבים יותר מעניינים וטובים .

והוא צודק כי דגם ה 2.0 ליטר שונה מהותית ויותר טוב.

ראה כתבות

סובארו אימפרזה ניו אייג' (2002-2008) – הדור השני של הסובארו אימפרזה

חסרונות הסובארו אימפרזה ניו אייג' - הסובארו ניו אייג' הוא רכב בינוני כמעט בכל ההיבטים ומפגר ביחס למתחרות הבולטות. מנוע ה – 1.6 ל' חלש ביחס למתחרות

גם האבזור הבטיחותי דל מאוד ומסתכם ב – 2 כ"א ובמערכת ABS.

המתחרים הישירים של הסובארו אימפרזה ניו אייג'הונדה סיויק, טויוטה קורולה, מאזדה לאנטיס, רנו מגאן, מיצובישי כריזמה, ניסן אלמרה, פיג'ו 307, פולקסווגן בורה, סקודה אוקטביה.

האימפרזה 1.6 הוא רכב מאוד אמין לזכותו , אבל עם צריכת דלק גבוהה 2 כריות אויר בלבד תמורת הנסיעה בו נמוכה, ויש רכבים יותר טובים.

אבל זה לא סוף העולם, אם קניתה את הרכב במחיר סביר והוא תקין ללא בעיות, סע ותהנה בכייף.

אתה לא צריך עכשיו לבכות על חלב שנשפך - זה מה יש ותמיד יש רכבים שהם קצת יותר, ויש רכבים גם פחות מעניינים מהאיפרזה הנ"ל.

אתה נוסע עכשיו ברכב, בהזדמנות נסה לנסוע ברכב מדגם אחר שמעניין אותך ואז קבל החלטה.

אולי כן למכור , ואולי ההבדל מבחינתך לא רציני ותשאר עם האיפרזה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אולי המכונאי מפחד ממנועי בוקסר? הוא בטח שמע מחבר מכונאי שהם נושכים..

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

היתה מאזדה לאנטיס גם ב 2004 עם מנוע 1600 או מנוע 2000.

המאזדה מעט רגישה יותר מהסובארו בעניין הגיר- באיזור 180-200 אתה יכול להזדכות עליו במכון גירים ולהכין חבילה של 4500 מרשרשים לשיפוץ.בעניין המנוע,חשוב להניע את הרכב ולראות שלא יוצא עשן לבן בהתנעה חמה כי אז התיקון עלול להיות יקר מאוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתי טורח להתעסק בכל החיפושים, בדיקות, העברות בעלות, סבטוכה וכאבי ראש.

רכשתי אימפרזה 2.0L - היא לא חיה רעה, אבל בטח שאני לא יתחיל לחפש להעיף אותה כי חבר מוסכניק אמר.

Live with it, He's not god.

סה"כ תחפש לנהוג על ה323 ותשווה את החווייה אבל תהיה אמיתי ואל תתן לדעה של המוסכניק להיות הגורם המכריע.

כולם כאן אומרים לך שסה"כ שני הרכבים הם סבבה.

פורסם

היי לכולם

כרגע החלטתי להישאר עם האימפרזה

ההתלבטות היחידה שהייתה לי שיה לי קונה במחיר מחירון של האוטו ואולי אפשרות באותו מחיר לשדרג לאימפרזה 2.0 ליטר מאותו בציר.

אסתפק ב1.6 לבינתיים.

imprza new age

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
צהריים טובים

למישהו יש ניסיון ברכב הזה?

דלק?

ביצועים ?

טיפולים?

תקלות?

תודה רבה!

לקרוב משפחה שלי יש אחת משנת 2006 אם אני זוכר נכון , הוא מבסוט עליה רצח יש לו אותה בערך חצי שנה ואין תקלות בנתיים

• תוכן חדש...