Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת בדיקת מועמדים להחלפת הסיטיגו שברשות אשתי, החלטתי לבדוק את הפיאסטה הידנית.

אני לא מאלו שיידעו להעביר לכם ביקורת לגבי "הגה מתקשר" וכיוב'... אבל אדע להעביר את החוויה כפי שאני הבנתי אותה במונחים שלי.

אחת הדאגות שלי היא איך ייתמודד הרכב בעליות מיהודיה לכיוון קצרין.

הנסועה הצפוייה היא 50 ק"מ לכול צד מאזור קצרין לאזור צמח.

לא פעם יש מוביל טנקים ולפעמים גם כמה בזה אחר זה שצריך קצת זמינות של כוח כדי לעבור אותם בעליה.

אני ביצעתי את נסיעת המבחן בסוכנות של פורד בחיפה ובקשתי לבדוק איך הרכב ייתמודד בעליות אז נסענו לעליות של הטכניון, סוף רחוב בר יהודה בנשר, ימינה, ומתחילים לטפס.

לדעתי העליה מעט חדה יותר מהעליות של יהודיה.

בקיצור - הרכב מאוד מהנה, ההיגוי, מדוייק, למיטב הבנתי, האוטו מרגיש אוטו, המושב נוח מאוד! אחד הנוחים שאני חוויתי.

נסיעה בעליות: בשביל לקבל כוח בעליה הייתי חייב לאמץ את המנוע ולהוריד להילוך שלישי ואף שני עד לקבלת מספיק כוח כדי לשחרר קצת מהעומס על הסל"ד. זה בטוח יותר חזק מסיטיגו מנוע 1000 אבל השאלה אם זה לא קצת גבולי.

בירידות ובנסיעה במישור הרכב פשוט כייפי, הכניסה לסיבובים, תענוג, ממש מהנה,בהשוואה להונדה ג'אז שאני נוסע עליה בעבודה זה לא כוחות! לא נהגתי ביאריס אבל אני מנחש שגם היא לא תתנהג בצייתנות כזאת בסיבובים כמו הפיאסטה.

אבזור: ללא ספק מאובזרת ביחס לידניות, בהשוואה לידניות אחרות, ע"ע פאביה, איביזה.

נראה לי שגם פולו וקליאו הידניות נותנות רמת אבזור נאה.

האבזור המגיע הוא מצלמת רוורס, מסך מולטימדיה, GPS, דיבורית Blue Tooth, שליטה על הרדיו מההגה.

לסיכום, רכב כייפי , מרגיש הכי אוטו, מעט חלש בעליות אלא אם מאמצים אותו קצת וכאן נשאלת השאלה עד כמה זה ישפיע בצריכה ?

התקציב: 80K עם אופצייה לחריגה.

אז זה ידנית חדשה, או אוטומטית משומשת שנה-שנתיים על הכביש.

• תוכן חדש...