Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני כמה חודשים נתפסתי נוהג 45 קמש מעל המותר בכביש עירוני.

קבלתי כמובן שלילה מנהלתית של 30 יום עקב היותי נהג חדש והזמנה לבית משפט.

כיוון שאני חייל בשירות סדיר והיה בכוונתי להיוועץ עם עורך דין טרם המשפט בקשתי דחייה, המשפט נדחה אך שניסיתי לדחות פעם נוספת הבקשה נדחתה.

לפני כמה ימים התרחש המשפט.

הודתי ישר בעברה המיוחסת לי וכשהשופטת הבינה מהתובעה שזאת העברה הראשונה שלי ועוד חודש אני הופך לנהג צעיר היא הציעה לי לדחות את המשפט לאחר שאקבל את הרישיון של הנהג צעיר כדי להקל בעונש. אפילו התובעה תמך ברעיון.

כשקבלתי את טופס הדחייה הקלדנית אמרה שאילו המשפט לא היה נידחה הייתי מתבקש לעשות טסט מחדש וששאלתי את התובעה אם יש צורך לדעתו בעורך דין למשפט הבא הוא אמר שלא.

בימים אלה אני מחפש רכב שישמש אותי לנסיעות לבסיס וחשבתי שהיום תהיה לי התשובה לטוב ולרע בנוגעה לרכישה.

השאלה שלי אם כדאי לחכות לאחרי המשפט גם אם אני רואה רצון של השופטת והתובעה לבוא לקראתי ולתת לי את העונש המינימלי.

אני מפחד לרכוש רכב חדש ולקבל 3 חודשים שלילה וכו'.

מה העונש הכבד ביותר שאני יכול לקבל כנהג צעיר?.

ומה דעתכם יהיה העונש לאור המשפט שהיה?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי רוניכהן
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברשותך, נתחיל בבשורות הרעות – אתה "תזכה" להיות נהג חדשלמשך שנתיים נוספות.

הדחייה שהשופטת נתנה – לא משפיעה. ברגע שמשרד הרישוי מקבל עדכוןשהורשעת בביצוע עבירת מהירות (אשר בוצעה בזמן היותך נהג חדש) – מאריכים לך אתתקופת נהג חדש בשנתיים נוספות.

עונש סטנדרטי על עבירת מהירות – שלילה של 3 חודש + על תנאי + קנס.

יתכן שזה יגרום למשרד רישוי להטיל עליך סנקציות מנהלתיות נוספות, כךשהייתי ממליץ להמתין עם רכישת רכב.

פורסם

ברשותך, נתחיל בבשורות הרעות – אתה "תזכה" להיות נהג חדשלמשך שנתיים נוספות.

הדחייה שהשופטת נתנה – לא משפיעה. ברגע שמשרד הרישוי מקבל עדכוןשהורשעת בביצוע עבירת מהירות (אשר בוצעה בזמן היותך נהג חדש) – מאריכים לך אתתקופת נהג חדש בשנתיים נוספות.

עונש סטנדרטי על עבירת מהירות – שלילה של 3 חודש + על תנאי + קנס.

יתכן שזה יגרום למשרד רישוי להטיל עליך סנקציות מנהלתיות נוספות, כךשהייתי ממליץ להמתין עם רכישת רכב.

אז לשם מה היא דחתה את הדיון?

היא זאת שהציאה לדחות את המשפט אך ורק כדי לשפוט אותי כנהג צעיר.

לפי מה שהנתי היא שופטת ותיקה ואני לא מאמין שאני "אזכה" להמשיך להיות נהג חדש אם הרצון שלה שאני לא יהיה..

ובקשר לזה- נהג שרשום כבר כצעיר יכול לקבל עונש של הארכת הנהג חדש בשנתיים?

הבנתי שמשרד הרישוי מתערב רק בהיתפסות של אלכוהול וסמים וגם זה כדי לראות גורמים רפואיים. למה שהוא יתערב בנושא זה?

פורסם

ורשות הרישוי מתערבת כאשר הם אמורים להנפיק לי את רישיון הצעיר?

כלומר או שאקבל רישיון חדש עוד חודש או סנקציות נוספות?

כי המקרה היה לפני כחמישה חודשים ולא קבלתי שום דבר מהם.

פורסם

מרגע שיש נגדך כתב אישום על עבירה שנכללת בתוספת השלישית, אתה תמשיך להיות נהג חדש עד שתזוכה או עד שתסיים לרצות את עונשך (ובמקרה זה, אתה עלול לגלות שעליך לעמוד בשנתיים נוספות של נהיגה תחת מגבלת נהג חדש).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מרגע שיש נגדך כתב אישום על עבירה שנכללת בתוספת השלישית, אתה תמשיך להיות נהג חדש עד שתזוכה או עד שתסיים לרצות את עונשך (ובמקרה זה, אתה עלול לגלות שעליך לעמוד בשנתיים נוספות של נהיגה תחת מגבלת נהג חדש).

אז מה הסיבה שהיא נתנה דחייה למשפט אם גם בספטמבר אני אהיה נהג חדש?

פורסם

השופטת לא יודעת שהתקנה שונתה

פעם מה שקבע זה המועד בו ניתן גזר הדין, היום מה שקובע הוא התאריך בו בוצעה העבירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אשמח ממש למקור לשינוי התקנה כי מבדיקה באתר של משרד הרישוי התקנות לא שונו מ2012

אני פשוט לא יודע אם כדאי לי לקחת עורך דין לאור התקנות החדשות

תןדה!

פורסם

טעות שלי, לא מדובר בתקנה אלא בחוק עצמו סעיף 12א לפקודת התעבורה

מה שמעניין אותך

(ב) (1) הוגש נגד נהג חדש כתב אישום בשל עבירה מןהעבירות המפורטות בתוספת השלישית, תוארך תקופת היותו נהג חדש עד תום ההליכיםהמשפטיים בעניין האישום האמור;

(2) נמסרה לנהג חדש הודעת תשלום קנס כמשמעותה בסעיף228 לחוק סדר הדין הפלילי [נוסח משולב], התשמ"ב-1982, בשל עבירה מן העבירותהמפורטות בתוספת השלישית, תוארך תקופת היותו נהג חדש עד תשלום הקנס, ואם ביקשלהישפט על העבירה – עד תום ההליכים המשפטיים בעניין אותה עבירה;

(3) פקע תוקפו של רישיון הנהיגה של הנהג החדש לפניתום ההליכים המשפטיים או לפני תשלום הקנס, כאמור בפסקאות (1) או (2), לפי העניין,תחדש רשות הרישוי את רישיון הנהיגה שלו לתקופה נוספת של שנתיים.

(ג) נהגחדש שההליכים המשפטיים בעניינו, כאמור בסעיף קטן (ב), הסתיימו בלא הרשעה, יחדללהיות נהג חדש בתום התקופה הבסיסית או בתום ההליכים המשפטיים כאמור, לפי המאוחר.

(ד) הורשענהג חדש בעבירה מן העבירות המנויות בתוספת השלישית, תוארך תקופת היותו נהג חדשבשנתיים נוספות ובלבד שעמד בהצלחה בבחינות ובבדיקות כפי שקבע השר; הארכת התקופהכאמור תימנה מתום התקופה הבסיסית או ממועד ההרשעה, ואם נגזרה פסילת רישיון בהרשעהכאמור – מתום תקופת הפסילה, לפי המאוחר.

(ה) איןבהוראות סעיף זה כדי לגרוע מכל סמכות אחרת של רשות הרישוי לפי פקודה זו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול קבלתי את המסמך הזה מרשות הרישוי

3nhaVSds.jpg

כמובן ששילמתי בלי בעיה.

האם זה מוכיח שאקבל את הרישיון של הנהג צעיר?

אומנם רשום שהם בדקו במחשבים שלהם ב28.6 וזה היה התאריך של המשפט אבל הוא פשוט נידחה כך שלא נראלי שמשהו השתנה במחשב..

פורסם

קרא את סעיף ד בחוק כפי שציטט אותו ישה.

יהיה עליך להמתין עד פסק הדין, רק אז יקבעו האמצעים שינקטו כלפיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...