Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יחי ההבדל, מנוע של STI ומנוע של קאווליר.

זה כמו שתצטלם בים עם תיירת צרפתיה זקנה עם שדיים עד הברכיים כי ראית את חבר שלך מצטלם בים עם בר רפאלי.

ולגבי האנג'ל אייז - בלי לזלזל, אתה יודע מה זה?

פורסם

בקשר לתיקוני צבע ובכללי- פחחות. יש עם זה קצת זמן, אולי אפילו חודשיים שלוש.

בקשר לפנים הרכב- בעיקרון הפלסטיקה בתוך הרכב במצב מצויין! הדש שם חדש מהבעלים הקודם

את הרכב ציחצחתי בשבוע שקיבלתי אותו (שטיחים, אבא שלי ואני פירקנו את הבד בריצפה ושתפנו אותו יסודי) ככה שאין ממש מה לסדר שם

פורסם

האמת שקצת מזלזל, אבל כן אני יודע מזה. יש לי 135I בחניה של הביניין

כשמיסתקלים על זה בעיניים רואים את החישוקים. במצלמה של הפלאפון אני יודע שזה ניראה סתם כמו קסאנון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בד"כ מצלמים ללא מכסה מנוע מכוניות משופרות בטירוף או כאלה שנבנו לתצוגה עם תא מנוע נקי, כמו זה למשל:

f7dfea1617e73c60a6c8a25daab616e7.jpg

large_129843-1631646.jpg

ככה סתם הרכב נראה מפורק בלי סיבה.

לדעתי עדיף לך לפתוח את הפנס ולצבוע כל מה שאינו רפלקטור בשחור. זה נראה הרבה יותר יפה מכל האנג'ל אייז הסיניים שיש לכולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב יפה סך הכל כל הכבוד על ההשקע תוריד את האנגל אייז כי גם לא רואים אותם וגם זה לא כל כך מתאים לדעתי

תוריד את הסרט האדום הזה שתקעת שם ממש לאיפה ונראה מיותר.

מה שאני ממלי' לך לעשות זה זה לטפל בצבע של הרכב לעשות לו פוליש ווקס אוטם צבע הכל בקיצור שיהיה נוצץ כמו חדש זה עדיף על כל מיני שטויות.

והדבר שאני הכי ממליץ לך זה להוסיף LIP קידמי כמו שיש לזאות

5491402192_0dbf652f43_b.jpg

או שתחפש טמבון קידמי כמו שיש לזאות עם הפנסי ערפל וLIP זה פשוט כל כך יפה לרכב הזה ומוסיף המון בהצלחה :)

2002_chevrolet_cavalier_ls_sport-pic-6882430202319564792.jpeg

וגם איזה גאנט יפה יוסיף לרכב הזה לא חייב לקנות חדש יש המון יד 2 שהם יפים ובמחירים מעולים תחשוב על זה ותחפש לך לא חסר.

תמשיך לעדכן

• תוכן חדש...