Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

זה הפוסט השלישי שאני כותב על הנושא. מאז הפוסט הראשון הייתי אצל כמה מתקינים,אספתי הצעות מחיר,ראיתי מכשירים ובעיקר התייעצתי.

בסופו של דבר אני מעדיף לשאול כאן כי בכל זאת לאף אחד פה אין אינטרס למכור לי מוצר שלו.

אז ככה :

הבנתי שלדרישותיי אצטרך להעלות את התקציב ולכן הוא עומד כרגע על 3000 כולל התקנה (צריך להחליף את כל הפאנל+מתאמים לשליטה מההגה .הרכב זה קיה ריו 2012)

מתוך 5 מתקינים ארבעה מהם כיוונו אותי ל KENWOOD DDX 5025BT

אני חייב לציין שהתרשמתי מאוד מאיכות המסך ומהירות התגובה של המכשיר.

ההצעה הכי טובה שקיבלתי לגביו היא 3000 ש"ח כולל התקנה.

נברתי קצת באינטרנט ובקושי מצאתי מידע על אותו המכשיר. מישהו התנסה ויודע לספק לי קצת יותר מידע על המכשיר? באגים? בעיות בבלוטוס וכמובן,האם אתם ממליצים לי לקנות אותו?

מחכה לתגובה שלכם :)

פורסם

שלום

תן פירוט מה הדרישות שלך מהמכשיר ככה ימליצו לך על דגמים שונים.לרוב האנשים לא קונים כבר קנווד,אלה קונים פיוניר.

באיזור ה3000 אני ממליץ על פיוניר 5750.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

לא יודע למה אבל הקנווד משך אותי יותר. הבנתי שבפיוניר הmirrorlink לא עובד.

איך ששאלתי את המתקינים הם ישר הורידו אותי מהרעיון.

אני דורש מהמכשיר שירוץ בלי תקיעות,שאני אוכל לחבר את הפלאפון והוא "ימשוך "אפליקציות כגון וויז". דבר נוסף הוא שיחות דרך המסך,שלא אצטרך בכלל לגעת בפלאפון

פורסם

לי יש את הקנווד הזה. 5025. מרוצה ממנו מאוד. מסך מגע ומהירות וכמובן איכות שמע מצוינים. יש שם תיקוני זמן וכו'. עוד דבר נוח זה הגלגל ווליום ולא כפתורים. תוכל לראות עוד מידע בהיסטוריית ההודעות שלי. ואפילו אם תרצה אוכל להדגים לך.

יש דבר שקצת מפריע לי בו, שבעת השמעת שיר, אי אפשר לבחור נקודה בשיר שתרצה להריץ אליה, אלא ניתן להעביר בקפיצות של שניה, שתיים, עשר שניות, חצי דקה, ודקה. חוץ מזה אני מאוד מרוצה.

• תוכן חדש...