Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמדומני ברשותו של ברוך מבעלי אוטואיטליה הייתה פיאט קופה le מקורית.

או שאני טועה? הרכב כנראה עבר בעלים...

בהצלחה ארז, דבר איתי ועם שי לפני שאתה צובע, אני גם זקוק לצביעה של הקופה, אולי נעשה עסקת חבילה על צביעה של 3 קופה במחיר של 2 ;).

לגבי הרכב של ברוך, היא גרסה מיוחדת אחרת בשם Plus, ולא LE, יש שינויים קלים בין 2 הגרסאות, והיא עדיין אצלו לפי מיטב ידיעתי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן לאור העובדה שבכל זאת מדובר באקזמפלר אשר השתבח עם השנים והפך בן 19, היא תכנס לטיפול מתמיד :-)

SystemX - כמו שיונתן (מקלארן F1) ציין, הרכב של ברוך הינו גרסת ה-Plus לעומת ה-limited Edition ששונה במעט בעיקר מבחינה חיצונית בגימורים מסוימים וכך גם מבחינת הסלון שכולו בצבעי שחור-אדום. אגב הרכב כבר לא בבעלותו של ברוך ועבר לבחור מהצפון שבעבר החזיק קופה 5 צילינדר (ז"ל) בצבע כחול פסטל.

RS - אוראל - אכן הגיע הזמן וזה רק אומר שאתה צריך לחמם את המצלמה לסשן צילומים נוסף, גם החתימה שלי כידוע היא תמונה מתוך אוסף התמונות שצילמת אותה בעבר :-)

עדכונים בהמשך, לאור העובדה כי ישנם עוד שני בעלי מקצוע נוספים שעלי לבקר.... לפני קבלת החלטה....

Mini Ferrari - Red Fiat Coupe 16VT :twisted:

פורסם

טוב אז לכל מי שתהה ושאל, כבר הספקתי לעבור בעוד שני מקומות עם קבלת הצעה וכרגע מתגבשת התוכנית...

מעבר לעובדה כי ברצוני שהקופה תקבל יחס חם ואוהב, אני ממש לא מעוניין שהיא תעבור תהליך דומה בעוד שנים ספורות מה שחייב להעיד על העובדה כי אני לא מוכן להתפשר על צבע במקום רעוע (מחוץ למחוזותינו) שאפשר למצוא בזול.

לגבי מצבו של הצבע למי שהטיל ספק, ניתן ראות התפוררות של הלכה על גבי הגג:

אפשר להבחין בצבע שאיבד כל מרקם חיים על גבי מכסה המנוע

עוד שתי תמונות המתארות את מצבו ה"ורוד" של תא המטען מצורפות למטה

שימו לב להבדלי צבעים בין הכנף האחורית לתא המטען - רק בשביל להבין!

ולבסוף, מספר מכות חנייה שמגלה לא להפתעתי את כמות החומר שהיתה מצוייה בחלק הקידמי (דחוף להסיר)

20150626_142314.jpg

20150626_142327.jpg

20150626_142401.jpg

20150626_142305.jpg

20150626_142413.jpg

20150626_142345.jpg

20150626_142350.jpg

20150626_142426.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז אחרי תקופה ממושכת צריכים להתחיל לעבוד, בפרט שבדיוק הגיעו הבולמים המתכווננים של KONI יחד עם קפיצי Mad.

מדובר בסט אפ שידוע כמקצועי ומומלץ לא רק על ידי FCCUK אלא גם על ידי הדוקטור לפיאט :-)

IMG-20150809-WA0000.jpgIMG-20150809-WA0001.jpgIMG-20150809-WA0002.jpgIMG-20150809-WA0003.jpg

אז מה בתוכנית להחלפת מתלי הקופה:

• החלפת בולמים קדמיים ואחוריים לבולמי KONI צהובים מתכווננים יעודיים לפיאט קופה
  • החלפת קפיצי הקופה לקפיצי הנמכה 35 מ"מ של Mad
  • החלפת כריות בלם קדמיות (הימנית היתה על סף ימיה האחרונים)

מקבלת טיפול מהטובים ביותר עד הקצה ....8)8)

IMG-20150810-WA0001.jpg

פורסם
תתחדש ותהנה, מה עשית עם הצבע?

נכנסת לפחחות + צבע כללי לאחר סקר מעמיק מאוד, אך העדפתי קודם כל לטפל ולהחליף את המתלים ורק לאחר מכן להכניס אותה לצבע.

בכל זאת מעדיף מינימום התעסקות עם הרכב לאחר סיום הפרוייקט אחרי שהקופה עם צבע חדש !! :wink:

פורסם

ארז, תתחדש חבריקו.

לגבי פחח מומלץ יש לי המלצה לוהטת - מוסך א.א.י ברשל"צ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

loty - לגבי הפחחות והצבע היא נכנסת לבעל מקצוע אמין, מקצועי בתחומו אך הוא מעדיף לא להתפרסם פה אלא רק מפה לאוזן.

הסיבות לבחירה :

1. פדאנט מאוד בעבודתו (כך גם אני, ואני מודע לעובדה שאשגע אותו!!)- לא המחיר הוא זה ששיחק תפקיד בהכרח!

2. כבר עבד על פיאט קופה בעבר (צבע כללי) כך שיש לי אינדקציה לאחר שראיתי במו עיני פיאט קופה שיצאה ממנו

3. הורי מכירים אותו אישית (בכל זאת המלצה כפולה)

4.קירבה למקום המגורים, כך שאוכל לקפוץ מפעם לפעם ולפקח על ההתקדמות, להביא חלקים/ סמלים וכו'

5. יודע איך לעבוד ולהרכיב בצורה מקצועית את הקיט של ה-Limited Edition

RS - תודה על ההמלצה אוראל אבל כבר נסגרתי על מקום :-)

פורסם (נערך)

טוב, כנראה שעבר זמן מה מאז שעדכנתי

אז הקופה נכנסה בשעה טובה לתחילת עבודת פחחות בשלבים.

ראשית, התחיל שלב הפירוק הבסיסי אשר כלל פנסים קדמיים ואחוריים , כך גם עבודה על הנק' הבעיתיות באופן ידני בצורה מסודרת (אין הרבה נק' כאלה) ולמזלנו ה-body נקי ושמור מכל משמר....

20150818_171424.jpg

20150818_171433.jpg

20150818_171440.jpg

20150818_171511.jpg

עריכה אחרונה על ידי Snower

פורסם

Iceco - אכן הקופה עוברת צבע כללי, אך נשמרת ע"ב אותו קוד צבע הדגם ללא כל שינוי צבע.

קח בחשבון שהקופה עוברת פחחות באופן גס בנק' הבעיתיות כמו שראית למעלה בתמונות שציינתי. לאחר מכן תעבור פחחות באופן עדין, שכבת ראשונה של חומר במקומות מסויימים בצורה עדינה + קומפקט פילר, שיוף, שכבה שנייה של חומר באותם המקומות בצורה עדינה + קומפקט פילר, שיוף ולאחר מכן הכנה לצבע.

על השלבים בצביעה אסביר בהמשך :-)

Nirko - תודה רבה, תהיה בטוח שהיא תהיה לא פחות יפה משהיתה !!

• תוכן חדש...