Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת רכב, טיפים והמלצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני שאעבור למטרת השירשור, אציין שכמו לפני כל דבר שאני עושה, חרשתי את הרשת. כרגע אני עם ידע בסיסי, ודעה פחות או יותר מעורפלת, כמובן שכבר עברתי על שרשורים קיימים גם בפורום הנ''ל.

מעוניין לקבל המצלות לגביי סוגי צבע, לקה, מקשים למניהם, חברות ובעיקר רמת עבודה.

אני שואל לגביי רמת עבודה, מכייון שראיתי כמה רכבים שנצבעו מחדש, היו נראים מרשים מאוד תקופה קצרה לאחר הצביעה, אבל בשבל יום מאוחר הצבע היה נראה מטושטש וחסר ברק.

איך לדעת שהצבאי באמת עשה עבודה טובה?

מעבר לכך אשמח לגביי המלצה למקומות איכותיים(!!!) באיזור הצפון, טווח מחירים נורמלי מהווה בשבילי יתרון משמעותי. הרכב הוא משפחתית סדאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בינינו? אם חרשת את הרשת כמו שאתה אומר... בטח הבנת שצביעת רכבים היא אומנות לא פחות מכל אומנות אחרת.

לא מעוניין לפגוע בשום בעל מקצוע באשר הוא, אבל היה לי ניסיון עם לא פחות מ 10 פחחים שטענו למקצועיות, אך בפועל?

בכל מקרה, הרצון לקבל את המחיר הטוב ביותר, עלול להוביל אותך להתחרטות מסיבית.

תעשה חושבים ואם הרכב שאתה מתכנן לצבוע באמת חשוב לך ואתה לא רוצה להתעסק עוד חצי שנה - שנה, בלכה מתקלפת או בצבע מעורפל, תאלץ להיפרד מסכום נכבד.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מה התקציב?

את הרכב הקודם שלי צבעתי לפני 4 שנים בחוצות המפרץ במקום שנקרא "מוסך חנן". המחיר שהיה אז-3000 ש"ח.

כשהלכתי לעשות סיבוב בין בעלי מקצוע באיזור, ההצעות שקיבלתי היו בין 3000 ל 7500 ש"ח.

הצבע נשמר יפה מאד, כמובן עם השתדלות לחניה רק במקומות מוצלים, שטיפות ידניות ללא מטטא בלבד ודיטיילינג אצל בעלי מקצוע כל שנה.

כשצובעים רכב בכזה מחיר חשוב לוודא שהם משתמשים בחומר איכותי ושאת המיסוך עשו כמו שצריך, כי ב3000 ש"ח אף אחד לא יתחיל לפרק לך ידיות, גומיות ופסי קישוט מהרכב.

צריך לציין שאם מדובר רק בצבע בלי צורך בעבודות פחחות הסיכוי שהעבודה תצליח בסכומים כאלה גבוה הרבה יותר.

מוסך פחחות מומלץ (עפ"י עבודה ברכב של חבר) זה "מוסך הפחחים" בקרית חיים. לפי מה שראיתי העבודות שלו איכותיות אבל המחיר בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...