Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליכם הברכה.

אני מעוניין להדפיס בבית מספר תמונות (שצולמו באיכות טובה מאוד) עבור קרובי משפחה מבוגרים (כן - אלה שאינם יודעים מחשב מהו).

ברשותי מדפסת בראדר חדשה דגם 470 אם זה משנה.

האם ניתן להדפיס בבית תמונות על נייר "מיוחד" , זה או אחר (?) שאינו דף A4 רגיל ( נייר פוטו קוראים לזה...? זה מתאים לכל מדפסת ביתית ?)

האם ניתן בכלל ? יש טיפים מיוחדים ? (חוץ מלהצטייד כמובן בראשי דיו נוספים).

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם זה מספר קטן של תמונות נראה לי שעדיף להדפיס במקומות שעדיין מפתחים תמונות. האיכות תהיה יותר טובה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אם אתה מדפיס בבית - רק נייר פוטו (ועל הצד הנכון שלו). הבדל עצום בתוצאה.

גם צריך לשנות את הגדרות האיכות וסוג הנייר של המצלמה.

:turn-l:
פורסם

כן, נייר פוטו למדפסת הזרקת דיו. לדוגמה.

אתה צריך לשנות את הגדרת גודל הנייר, וגם את סוג הנייר (GLOSSY). בהגדרות איכות ההדפסה תבחר באיכות המירבית.

פורסם

עדיף להדפיס במעבדה שמתעסקת בזה, למשל SBY נחשבים לסופר איכותיים, זה איכות אחרת בפחות כסף מאשר הדפסה ביתית.

כדי להדפיס תמונות באיכות סבירה, צריך לכל הפחות מדפסת סובלימינציה בבית או מדפסת דיו עם 9 צבעים. ועדיין, זה לא זה.

מדפסת דיו רגילה? בעיני חבל על הנייר ועל הדיו היקר. אבל, כמובן לשיקולך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדפסה על נייר פוטו, גם עם דיו צבעוני רגיל ובמדפסת הזרקת דיו בסיסית, יוצאת לא רע. כמובן, זה לאט, לא כלכלי ולא איכותי כמו הדפסה במעבדה.

פורסם

מודה לכם על העצות. יצאו תוצאות לגמריי לא רעות.

אם הייתי צריך להדפיס, הייתי קונה אולי נייר פוטו, אך לא מתעסק עם הגדרות איכות ההדפסה וסוג הדף (לא היה עולה בדעתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי כמה תמונות שהדפסתי במדפסת הזרקת דיו רגילה על נייר פוטו יעודי בשנת 1999 בערך. עדיין נראות בסדר גמור, ללא דהיה או שינוי צבעים משמעותית.

פורסם
כדי להדפיס תמונות באיכות סבירה, צריך לכל הפחות מדפסת סובלימינציה בבית או מדפסת דיו עם 9 צבעים. ועדיין, זה לא זה. מדפסת דיו רגילה? בעיני חבל על הנייר ועל הדיו היקר. אבל, כמובן לשיקולך.

סובלימציה, לא סובלימינציה, ונא לא לפטפט בנושאים שאתה לא בקיא בהם.

מדפסות הזרקת דיו ביתיות מאפשרות הדפסות פוטו לא רעות בכלל, אין שום צורך במעבדה אלא אם כן אתה ממש לחוץ בזמן או הולך להציג את זה במוזיאון. וזה לא משהו חדש או מתקדם, הטכנולוגיה הבשילה מזמן וזה המצב כבר מעל עשור.

כמובן שעם 7-9 צבעים תקבל איכות גבוהה יותר, כנ"ל עם נייר עבה ומצופה, אבל ככה אפשר להגיע רחוק. למטרה שפות"ש התעניין בה מדובר ב-overkill.

• תוכן חדש...