Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי סוללה ניידת של Anker שבזמן האחרון התחילה לטעון את הנייד שלי בקצב צב. פעם זה ממש לא היה ככה.

יש ברשותי מכשיר כזה. איך אני יכול לבדוק בעזרתו כמה AMP הסוללה מספקת נכון לעכשיו?

זקוק להדרכה קצרה - לאיזה מצב לכוון את הבורר ולאן להצמיד בסוללה הניידת?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם (נערך)

בשביל למדוד זרם צריך להיכנס בדרך בין המטען לנייד.

תיאלץ לחשוף את הבידוד מכבל הטעינה, עד שתראה את ארבעת החוטים הפנימיים.

תחתוך את האדום, תחשוף את שתי הקצוות, ואת שתי הפרובים תחבר לקצוות, ככה שהזרם מהמטען זורם דרך המולטימטר שלך ורק אז לנייד.

בנוסף לפני שאתה מתחיל במדידה, תעביר את הפרוב האדום לחור העליון במולטימטר כדי למדוד זרם.

AMPER.png

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

קודם כל תודה על ההסבר המפורט!

כנראה שאני עושה משהו לא נכון, כי במטען של 2.0A ובמטען של 1.0A אני רואה את אותה התוצאה - 0.28.

אני כיוונתי את הבורר ל- 200M תחת שדה A (מצד ימין).

מה אני עושה לא נכון?

פורסם
נסה לכוון את הבורר ל-10A כי אתה צריך רזולוציה גדולה יותר.

אותה התוצאה.

החלפת כבל טעינה במקרה?

לקחתי אחד מהמגירה של הכבלים שנראה עבה ולא חבל לי לחתוך אותו. אני כמעט בטוח שזה לא המקורי של מכשיר כלשהו שברשותי.

אתה רומז שיש סיכוי שהכבל הוא הבעייתי?

פורסם

בהחלט.

אצלי עם המטען המקורי רק הכבל המקורי מספק את מלוא המתח, כל שאר הכבלים נותנים חצי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נשמע מעניין, אבל אין סיכוי שאני חותך כבל מקורי. גם ככה יש לי עכשיו כבל אחד פחות בצי.

אני אנסה לקחת כבל מקורי ולהטעין איתו מהסוללה הניידת, ונראה אם יש שיפור.

תודה לכולם!

פורסם (נערך)
אותה התוצאה.

בדרך כלל כאשר מעבירים את הבורר לתחום מדידה של 10A צריך גם להחליף את מיקום כבל הפלוס לשקע מתאים במכשיר אשר מסומן ב-10A או 20A.

ייתכן שתקבל אותה תוצאה אבל במקרים מסויימים אתה יכול לשרוף את הפיוז או את המכשיר אם לא תשנה את מיקום הפרוב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
בהחלט.

אצלי עם המטען המקורי רק הכבל המקורי מספק את מלוא המתח, כל שאר הכבלים נותנים חצי.

חצי מהזרם ולא מהמתח.

בהחלט עשוי להיות מפל מתח על הכבל של 0.2-0.4 וולט בזרם של 1 אמפר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...