Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני שוקל מאזדה 3 החדשה (5 דלתות, מנוע 2 ליטר), אבל מתלבט כי צריך במושב האחורי מקום לבוסטר ומושב תינוק (ילדות בנות 4 ו-2). מאוד אוהב את העיצוב שלה, רמת האבזור. צריכת דלק סבירה לפי מה ששמעתי ורכב אמין.

חלופה נוספת היא אוריס היברידית (חסכוני, באגז'), אבל אני די נוטה לכיוון המזדה. האוריס נראית לי משעממת/סטנדרטית/אפורה...

אשמח לשמוע על עוד המלצות בטווח המחירים (עד 140, מעדיף לא לחרוג כדי לא להגזים עם שווי מס בתלוש), וכן ממי שמכיר אם יש מקום במושב האחורי למושבי הבטיחות/בוסטר ומקום לרגליים של הילדות.

תודה!!

פורסם

אם במושב האחורי אין ציפייה שישב אדם שלישי - לא צריכה להיות בעייה של רוחב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האצ'בק יפה כמו המאזדה 3 זה נחמד אבל למשפחה אני חושב שעדיף לך סטיישן. היות ואתה בעצמך מתלבט בין האצ'בק לסטיישן נראה לי שגם אתה חושב שעדיף רכב יותר פרקטי. ואם בכל זאת אתה מחפש רכב עם מעט יותר כוח אז מה דעתך על 308 סטיישן?

פורסם
עד 140, מעדיף לא לחרוג כדי לא להגזים עם שווי מס בתלוש

אני מניח שאתה בוחר מכונית בליסנג מהעבודה, אם כך אין פה התלבטות - אוקטביה 1.4

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם לדעתי 308SW עדיפה על האוקטביה. היא נוחה יותר, מרווחת באותה מידה, חסכונית יותר ולטעמי יפה יותר

פורסם

עצתי: מיצובישי ספורטבק. אם המבצע של 120000 שקל לרכב חדש בתוקף, חסכת האלפי שקלים ביחס למכונית דומה. היא מרווחת, חזקה, נוחה, אמינה, (היא הלנסר השלישית שלי).

תיקון אחרי עריכה, עכשיו ראיתי שזה רכב ליסינג אבל האיכויות לא משתנות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה על ההמלצות, הסתכלתי על כל הרכבים שהמלצתם, והאמת שאני עדיין נוטה לכיוון המזדה 3 החדשה.

עוד קצת הסברים כי נראה לי שלא הייתי מדויק כ"כ בהתחלה:

א. לא מדובר ברכב ליסינג ממקום העבודה. אני עצמאי, הרכב אמנם רשום על החברה אך זה לא מקום עבודה שבו אני "לא דופק חשבון" ורק צריך לבחור...

ב. גרוש + 2, מסיע את הבנות רק כל סופ"ש שני, אז הנסיעה היומיומית היא שלי לבד. לא צריך באג' ענק. גם לא קטנצ'יק, אבל זה לא רכב משפחתי מרכזי.

השיקולים המרכזיים שלי:

א. עלויות - שווי מס ודלק.

ב. נוחות - אני גבוה, הילדות במושב האחורי במושבי בטיחות וצריך קצת מרווח עבורן.

כמובן גם אמינות (לא רוצה לרוץ למוסכים), בטיחות (ילדים אחרי הכל) וכו'.

ולמה צריך אומץ לבחור באוקטביה 1.4??

היה לי יטי 1.2, אכלתי קצת קש על המנוע שלו...מעדיף להתרחק. על אחת כמה וכמה פיז'ו שנשבעתי שלא אהיה בעלים שלה שוב לעולם...

פורסם
אאוריס היבירד סטיישן, צריכת דלק מצויינת, מרווחת ואמינה.

נסעתי על האוריס ההיברידית של הוריי. באמת צריכה דלק מעולה ותא מטען נדיב, אבל כשאני לוקח את המושב קצת אחורה המרווח מאחור די נמוג...

פורסם

כשכתבתי אומץ התכוונתי למקרים כמו ביטי. בליסינג תפעולי זה כנראה לא יטריד.

הלנסר ספורטבק אופציה מצוינת ב120. עדיפה לדעתי על הקרוסאובר של סוזוקי אבל אם יש תקציב ל140 יש אופציות טובות יותר.

הספורטבק כבדה (משקל עצמי) ולא חסכונית.

308 לא יותר חסכונית מאוקטביה אבל היא בהחלט מעניינת בגרסת הסטיישן. הפריע לי שבין המושבים הקדמיים כמעט ואין מקום לאכסון. לא הייתי ממליץ עליה למישהו עם טראומה כמו פות"ש.

אאוריס סטיישן ממש לא מרווחת בתא נוסעים.

הייתי מתמקד במזדה 3 2.0 (כנראה שנושא הבגאז' לא קריטי עבורך) , קורולה וספורטאג 1.6 בגלל השקט הנפשי והמרווח.

פורסם

אם אתה אוהב את העיצוב של המאזדה 3 ,5 דלתות אבל מפחד מהגודל , אולי כדאי לך לחכות 3 חודשים לCX-3 .

אם זה לא הרבה זמן בשבילך הייתי שוקל זאת , המחיר אמור להיות בתקציב שלך ולדעתי הרכב עוצר נשימה.

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הסיויק האצ'בק המחודשת, היא נראית נחמדה.

אני הייתי בוחר במאזדה בלי להסס הרבה, באדום אם אפשר 8).

• תוכן חדש...