Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבודה בה אני עובד (הילוך שישי באר יעקב) יש פינת חי , מעין כלוב עם חיות כמו תוכים , תרנגולים וארנבים . היום אני בא בבוקר ומגלה גור חתולים ג'ינג'י בתוך הכלוב אין לי מושג אם מישהו הכניס אותו או שהוא נכנס לבד לשם אבל מה שמוזר היה לראות אותו מסתדר עם שאר החיות .

רציתי לדעת בעניין האם באמת חתולים מסוגלים להסתגל לחיות עם חיות אחרות באותו הכלוב ? לפי איך שראיתי הוא מאוד התחבר לארנבים :) ופחות לתרנגולים אם כי לא היה ריבים בינו לבין התרנגולים. לעומת זאת הארנבים לפעמים רבים עם התרנגולים על האוכל חח והתרנגולים תוקפות אותם אשכרה רצות אחרי הארנבים במטרה לנקר אותם :lol:

אשמח לקבל תשובות והסבר מחברי פורום שמבינים בבעלי חיים סתם מתוך סקרנות עלה לי האשכול הזה שרציתי לשתף .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

זה גור, אז כרגע כנראה שאין סכנה. הבעיה היא שחתול צד כחלק ממשחק, בלי קשר לשאלה האם בטנו מקרקרת או לא. זה האינסטינקט שלו.

כשהוא יגדל קצת ויתחזק, זאת רק שאלה של זמן עד שהוא יתקע באחד הארנבים שיפוד ויסובב אותם על הגריל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חתול לא אמור להיות בכלוב שלא למטרת טיפול רפואי או שינוע, חד וחלק.

וכן, חתול יצוד בלי שום קשר לאם הוא שבע או לא, האינסטינקט הזה קיים אצל כל החתולים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לעומת זאת הארנבים לפעמים רבים עם התרנגולים על האוכל חח והתרנגולים תוקפות אותם אשכרה רצות אחרי הארנבים במטרה לנקר אותם :lol:

התרנגולים שומרים על החוק והסדר בין הארנבים, בעיקר בדיכוי מהומות ופיזור הפגנות:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תלוי באופי של החתול. יש כאלה שינסו לחסל גם יצורים גדולים מהם,

ויש כאלה שיבחרו בדרך הפציפיסטית של הדלאי לאמה.

הבעיה היא שאתה לא יכול לדעת מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
החתול יגדל ואז אוכלוסיית הכלוב תקטן.

+1

חתול זה בין החיות הבודדות, שהורגות חיות אחרות גם אם לא חסר אוכל, סתם בשביל הכיף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה נכון גם לגבי כלבים, אפילו של כמה חברי פורום...

כמו שיש כלבים שהם לא סתומים כמו נעליים

כל יש גם חתולים שחיים בשלום עם ארנבים ואוגרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא סתם המשחקים שלהם זה "משחקי ציד", בעיקר של הגורים.

ומי בכלל שם חתול בכלוב? גור קטן אולי כי הוא עדין אהבל, סביר שמהר מאד זה יפריע לו מבחינת מרחב מחיה

בעיקר כאשר מדובר על חתול רחוב (לעומת חתולי בית).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
כשהוא יגדל קצת ויתחזק, זאת רק שאלה של זמן עד שהוא יתקע באחד הארנבים שיפוד ויסובב אותם על הגריל.

חנניה ז"ל כתב:

ההכללות כולן פזיזות,

ובין היתר, גם הזאת.

היה לנו חתול רחוב שרצח ציפורים, חיסל עכברים ותקף חתולים אחרים במרץ ראוי לציון. כשיום אחד ארנבת התנחלה בחצר הוא לא נגע בה. סתם רבץ ובהה, כאילו אינו יכול להחליט מהי.

זה נמשך כשבועיים עד שהארנבת הרימה עוגן והפליגה הלאה.

אז יש ויש.

יוסי

פורסם

בפארק הלאומי ברמת-גן חיים בשלום ובשלווה חתולים בוגרים יחד עם תרנגולים וגם ארנבים. כאשר אנשים באים להאכיל את החתולים התרנגולים מתחילים להפריע ולגנוב

להם את האוכל וגם מבריחים את החתולים ולפעמים קורה הפוך.

לנו בתור בני אדם אין את היכולת להבין במדוייק את היחסים המוזרים והמפתיעים אשר נוצרים בין בעלי החיים שונים.

לפעמים תרנגול תוקף חתול והחתול רץ לטפס על העץ הקרוב ובאותו היום אותו חתול עלול לרדוף אחרי התרנגולים והם יברחו עד אשר יחליטו לעצור ולפרוס כנפיים

בכדי להפחיד את החתול.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...