Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי קנו קנגו 2001 דיזל ידני. בעקבות רעשים ברכב מהגומייה ודפיקות בסיבובי ההגה הגעתי היום לטיפול במוסך

הוחלפו הציריות ורצועת המנוע וכמו כן גם שמן המנוע.

יש לציין שהבעיות נפתרו רק שהמחיר נראה לי קצת מוגזם.

אשמח אם תגידו לי את דעתכם לגבי המחיר ששילמתי.

2 ציריות - 768

מדיד שמן - 65

שמן גיר - 80

מסנן שמן - 37

שמן מנוע - 105

רצועת מנוע -108

עבודות - 550

סהכ 1712 ועם מעמ 2021 ש"ח

פורסם

מה נראה לך יקר ברשימה?

לי נראה שהמחירים הגיוניים, לא יקר.

בעבר החזקתי קנגו 2007.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחיר בסדר גמור.

יש לי ניסיון גרוע מאוד עם ציריות סיניות לקנגו שנמכרות תחת מותג AMC בערך במחיר הזה.

פורסם

לפני 7-8 שנים שילמתי על ציריה סינית לקנגו 300-350 ש"ח כך שהמחיר נראה לי בסדר אם כי אני חושב שיש ציריות סיניות זולות יותר היום. השאלה מה הרכיבו לך.

גם מחיר העבודה נראה בסדר ולא גבוה באופן מופרז. בקנגו בשביל להחליף ציריה שמאלית (או ימנית, לא זוכר כי עבר זמן מאז...) צריך לרוקן שמן גיר. גומיה של הציריה משמשת כמחזיר שמן של הגיר.

מה שכן, לרוב רק ציריה אחת דופקת ולכן אולי אפשר היה לא להחליף את השניה אבל זה כבר עיניין אחר.

• תוכן חדש...