Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר פתחתי שירשור בנושא החלפת מי רדיאטור.

וסוף סוף מחר אני מתכנן להחליף את נוזל הרדיאטור

לנוזל חדש,אני כמובן רוצה לנקות טוב טוב תמערכת

וגם את מיכל העודפים,אני רוצה לשלוף אותו ולנקות אותו

אך לא יודע איך הוא תפוס,אודה למי שיוכל לכוון אותי.

תודה וחג שמח.

פורסם

צריך לראות האם ניתן לפרק אותו בקלות או שהוא למשל מורכב כחלק מתושבת מאוורר הרדיאטור ולפרק אותו זה סיפור מההפטרה.

בכל מקרה לשם ניקוי מיכל העודפים לא חייבים לפרק אותו מהרכב, ניתן לשאוב את תכולתו באמצעות צינורית ומזרק או לפרק את הצינורית שיוצאת מתחתיתו (אם יש כזו).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא. מיכל העודפים ממוקם בקדמת הרכב ולצד הרדיאטור.

עריכה: אולי לא הבנתי את הניסוח שלך, הבורג יכול להיות ממוקם באיזור המצבר, המיכל עצמו נמצא לצידו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תעלה תמונה, ככה נוכל להנחות אותך. בהחלט יכול להיות מצב שהמיכל תפוס בבורג 10.

פורסם

כמו שאיתמר כתב בהודעה הראשונה, אל תסתבך, אין צורך לפרק את המיכל, תיעזר בחוק הכלים השלובים לטובתך.

קח צינורית גמישה כלשהיא, של מזגן למשל, העיקר שתהיה שקופה. תכניס אותה עד לקרקעית המיכל, ואת הקצה השני תוציא אל מחוץ לרכב לתוך כלי קיבול כשלהוא.

תתחיל לשאוב עם הפה תוך כדי שאתה מסתכל על הנוזל זורם בצינורית. קצת לפני שהוא מגיע לפה שלך תפסיק לשאוב, הוא כבר ימשיך לזרום לבד עד שירוקן את כל המיכל,

כל עוד תחזיק את הקצה של הצינורית נמוך יותר מהמיכל.

(אלא אם כן כמובן המיכל מטונף מבוץ וחלודה ואז כן כדאי לפרק)

Stay Dirty

פורסם

למי שעוקב אחרי השרשור,תם ונשלם

בהצלחה החלפת נוזל קירור,כמו שחשבתי

הבורג שמחזיק את מיכל העודפים מוברג תחת המצבר.

רוקנתי את הרדיאטור,מהברז שנמצא בתחתית הרדיאטור

המים יצאו צלולים ונקיים,שטפתי היטב את כל המערכת

מילאתי במים רגילים את הרדיאטור,הפעלתי תמנוע עד

שהמאוורר נכנס לפעולה,שוב רוקנתי עד שיצאו כל המים הישנים

ויצאו מים צלולים,ומילאתי בנוזל חדש,יצא מצוין ופשוט ביותר.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...