Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
qst ,יש לי פיאסטה,לא פוקוס,,,פוקוס היא לא סופרמיני

מקבל את טעותי. בכל זאת, תגובה לנושא? :-D

פורסם
אני כרגע נוהג על פוקוס 1/13, הגיר אומנם לא מבריק בייחוד בהתחלות נסיעה אבל אפשר לומר שאני מסתדר איתו.

בהתחשב בזה רציתי לשאול האם כדאי לי לבקש החלפת מצמדים כל עוד יש לי אחריות(לעוד חצי שנה)? איך לפנות למוסך והאם בכלל הם מודעים לבעיה ולדרך פתרונה? אני פשוט לא רוצה להיגרר למצב שבו בעקבות ההחלפה, מצב הגיר יוחמר עוד יותר מאיך שהוא עכשיו, ואז כבר תיגמר לי האחריות. בכללי, האם יש דרך להאריך אחריות אצל דלק מוטורס?

ד"א סתם משהו ששמתי לב אליו- אני לא נוסע הרבה. כ 8K ק"מ בשנה, יש פעמים שאני לא נוהג גם 3 ימים רצוף. שמתי לב שאחרי תקופה שאני לא נוהג ברכב(כמעל יום) תגובת הגיר הרבה יותר חלקה ואין בכלל בעיטות למשך זמן. ככל שאני נוסע יותר, הגיר יותר בועט. אני מדמיין או שיש לזה איזשהו הסבר? (אולי השמן שפרץ מאטם בית הקלאץ' מעיין "מתייבש" כשלא נוסעים :lol:? )

ייאמר לטובת הפוקוס שכשהגיר במצב תקין, לדעתי זו הסופר מיני-משפחתית הכי כיפית לנהיגה. חבל שיש לה מוניטין של זונת ליסינג.

לשאלתך הראשונה: לפורד תהליך בדיקה קפדני, בררני ומדויק לגבי תלונות על בעיות בתמסורת. כשלקוח מגיע למוסך מורשה, מחוייב הטכנאי לחבר לרכב מחשב ולנסוע בו מספר מסויים של ק"מ, המחשב אוסף מידע בנוגע להחלפת ההילוכים. לאחר הנסיעה יבדקו התוצאות, במידה והרכב "מגמגם" בסיבובי מנוע מעל 2500 סל"ד יוחלף המכלול, במידה ולא - לא יוחלף.

*אין לדעת איך כל מוסך מורשה מתייחס לנושא, לא אופתע אם בחלק מהמוסכים לא יבצעו את הבדיקה כלל ויחליפו מכלול ללא יותר מידי בעיות, או להיפך.

לשאלתך השניה: בנוגע להארכת האחריות. בעצמי עדיין לא בדקתי אבל יצא לי לשמוע פה בפורום על הארכת אחריות לשנה נוספת במחיר של 750 שקלים (250 לשנה 3X שנים). כמובן שאני לא יודע האם זה עדיין רלוונטי ומה האותיות הקטנות..

להערה שלך לגבי "תקופת הצינון" של הגיר: כשהשמן חם יותר הוא צמיגי פחות ו"חלק" יותר ולכן גורם ליותר סימפטומים מורגשים. הגיוני שהאבחנה שלך נכונה.

לסיום, המוניטין שיש לפורד הוא לעניות דעתי משול לתאורית חוכמת (או טפשות..) ההמונים. במיוחד בעם המיוחד שלנו, עדר היא לא מילה גסה. זהו אוקסימורון, שרכב מוצלח מקבל בתמורה הורדה במחירון, והכל תודות לחברות הליסינג. במקרה שלי המצב טיפה פחות גרוע מכיוון שבבעלותי פוקוס טיטניום 2.0, ברמת גימור די גבוהה, אבל עדיין, אני נוטה לא לחשוב יותר מידי על ירידת ערך וכו', כל עוד אני נהנה מהרכב מבחינתי להזדקן איתו.

פורסם

במוסך בניר צבי יש תוכנית הארכת אחריות לשנה רביעית.

העלות אכן 250x3. מקבלים זיכוי 100 לטיפול הבא. כך שהעלות כ 650.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
במוסך בניר צבי יש תוכנית הארכת אחריות לשנה רביעית.

העלות אכן 250x3. מקבלים זיכוי 100 לטיפול הבא. כך שהעלות כ 650.

שי, האם ידוע לך האם האחריות המורחבת תהיה בתוקף אם אטפל במוסך מורשה שונה מניר-צבי לאחר שאאריך אחריות? אני לא יכול להתחייב על כל טיפול במוסך הנ"ל היות ואני לא גר באיזור המרכז.

פורסם

אין לי מושג. אשתדל לבדוק מחר. במכונית יש לי טופס שמתאר את התנאים. העלתי אותו כאן בפורום באחד השירשורים שפתחתי. זה היה על המוסך בניר צבי בפורום חוות דעת על בעלי מקצוע או בשרשור שפתחתי על ה s max.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אין לי מושג. אשתדל לבדוק מחר. במכונית יש לי טופס שמתאר את התנאים. העלתי אותו כאן בפורום באחד השירשורים שפתחתי. זה היה על המוסך בניר צבי בפורום חוות דעת על בעלי מקצוע או בשרשור שפתחתי על ה s max.

מצאתי

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=326101&d=1360943663

מחר ארים טלפון לבדוק היכן אני יכול לטפל לאחר הארכת אחריות. תודה :)

פורסם

לדעתי הם חייבים להאריך את האחריות על הגיר בחינם. לא ייתכן שגיר יילך אחרי 4 שנים בעקבות כשל ייצור ותשלם על ההחלפה. זה טירוף.

פורסם
לדעתי הם חייבים להאריך את האחריות על הגיר בחינם. לא ייתכן שגיר יילך אחרי 4 שנים בעקבות כשל ייצור ותשלם על ההחלפה. זה טירוף.

אמת. משום מה פורד החליטה לא להכריז על ריקול וזה צעד רשלני לדעתי. בין אם בכוונה או לא. הסיבה לדעתי כרוכה בשעות עבודה של הטיפול.

פורסם
לשאלתך הראשונה: לפורד תהליך בדיקה קפדני, בררני ומדויק לגבי תלונות על בעיות בתמסורת. כשלקוח מגיע למוסך מורשה, מחוייב הטכנאי לחבר לרכב מחשב ולנסוע בו מספר מסויים של ק"מ, המחשב אוסף מידע בנוגע להחלפת ההילוכים. לאחר הנסיעה יבדקו התוצאות, במידה והרכב "מגמגם" בסיבובי מנוע מעל 2500 סל"ד יוחלף המכלול, במידה ולא - לא יוחלף.

*אין לדעת איך כל מוסך מורשה מתייחס לנושא, לא אופתע אם בחלק מהמוסכים לא יבצעו את הבדיקה כלל ויחליפו מכלול ללא יותר מידי בעיות, או להיפך.

לשאלתך השניה: בנוגע להארכת האחריות. בעצמי עדיין לא בדקתי אבל יצא לי לשמוע פה בפורום על הארכת אחריות לשנה נוספת במחיר של 750 שקלים (250 לשנה 3X שנים). כמובן שאני לא יודע האם זה עדיין רלוונטי ומה האותיות הקטנות..

להערה שלך לגבי "תקופת הצינון" של הגיר: כשהשמן חם יותר הוא צמיגי פחות ו"חלק" יותר ולכן גורם ליותר סימפטומים מורגשים. הגיוני שהאבחנה שלך נכונה.

לסיום, המוניטין שיש לפורד הוא לעניות דעתי משול לתאורית חוכמת (או טפשות..) ההמונים. במיוחד בעם המיוחד שלנו, עדר היא לא מילה גסה. זהו אוקסימורון, שרכב מוצלח מקבל בתמורה הורדה במחירון, והכל תודות לחברות הליסינג. במקרה שלי המצב טיפה פחות גרוע מכיוון שבבעלותי פוקוס טיטניום 2.0, ברמת גימור די גבוהה, אבל עדיין, אני נוטה לא לחשוב יותר מידי על ירידת ערך וכו', כל עוד אני נהנה מהרכב מבחינתי להזדקן איתו.

אז רגע, אין לי את הזכות לדרוש שיחליפו לי את האטם הפגום בזה החדש? בלי קשר לתפקוד התיבה.

פורסם
אז רגע, אין לי את הזכות לדרוש שיחליפו לי את האטם הפגום בזה החדש? בלי קשר לתפקוד התיבה.

בדיוק, ההוראה של פורד היא להחליף רק במידה וקיים המצב אותו תיארתי לאחר הבדיקה של הטכנאי.

• תוכן חדש...