Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צהרים טובים

 

אני מעונין בחוו"ד על הרכבים הנ"ל (שניהם שנתון 2011), מה שאני כן יודע זה שלאיביזה תא מטען קצת יותר גדול ושה c4 תהיה יותר מפנקת ומאובזרת.

מה שאני לא ממש יודע ולא ממש הצלחתי לדלות מהפורום, זה נושא האמינות שמצד אחד על האיביזה חלק מהחברים טוענים על תקלות בגיר וברצועת התיזמון ומצד שני השם הרע שיש לסיטרואן בכלל ול c4 מהדור הקודם בפרט. האם בדור הנוכחי נושא האמינות השתנה (בעיות חשמל,גיר AL8 מחודש וכו') ?

וכן נושא צריכת הדלק,מי חסכונית יותר? האם ב c4 הנוכחי הצריכה השתנתה ביחס לדור הקודם?

 

המון תודה

עריכה אחרונה על ידי yoni984
פורסם

ה-DSG7 המותקן באיביזה בשנתון הזה סבל מבעיות אמינות שבד"כ טופלו ע"י היצרן במסגרת האחריות.

 

כמו"כ יש לוודא שהוחלפו שרשרת טיימינג ומותחן שאותרו כבעייתיים במנוע 1.2TSI.

 

האיביזה הרבה יותר זריזה יותר חסכונית מה-C4 וקצת צפופה יותר מאחור.

 

ה-C4 נוחה אך לא חסכונית (לא אבסולטית וגם לא ביחס לדור הקודם) והמנוע שלה לא חף מבעיות. הגיר ב-C4 דווקא לא ידוע כבעייתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה חושש מבעיות אמינות, אתה לא בכיוון הנכון. שני הרכבים שציינת, גם סיאט איביזה TSI וגם סיטרואו C4, סובלים מתקלות סדרתיות בשנתונים הרלוונטיים לך.

באיביזה של המנוע והגיר שסובלים מתקלות בשנתון הזה. בסיטרואן זה בעיקר המנוע, הגיר דווקא שופר בכל מה שקשור לאמינות (אבל הוא עדיין מיושן ומסרס את ביצועי הרכב).

 

למה דווקא שני אלו? נגמרו הרכבים הטובים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה כאילו הוא בא עם הצעות ממגרש

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

×
×
  • תוכן חדש...