Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי שאני דוחה כבר כמה שבועות המשכתי ביישור קו ל C4 שלי.

אחרי שלפני חודש הוחלף שמן ל VALVOLINE 5W40 היום הלכתי למוסך שיפרקו את הקרטר וישימו אטמים חדשים למשאבת שמן ולקרטר בגלל הזעה שהציק לי לראות אותה .

לבקשתי אגרו את השמן בכלי נקי , ובתום הטיפול החזירו, אבל בגלל שחלק מהשמן ברח / נשפך חסרים לי כ 200 - 300 מיל'.

יש לי בקבוק שנפתח לפני כמה חודשים ברכב הקודם , של קאסטרול EDGE באותה צמיגות 5W40.

עומד בתקנים הבאים (אני מעתיק מהבקבוק) :

sae 5w40 , api sm/cf , acea c3 , bmw longlife 04 , mb approval 229.31 / 229.51

vw 502 00 / 505 00 / 505 01

ועוד שורה של כל מיני רכבים ומפרטים שמתאים כמו רנו , פורד וכו .

אני לא מוצא בשום מקום משהו חדש משמעי לגבי התקנים של C4 מנוע 2L דגם מנוע RFJ כדי לדעת אם אפשר לעשות השלמה מהבקבוק של קאסטרול .

אני יודע שלא רצוי לערבב בין שמנים מיצרנים שונים, אבל מדובר על כמות יחסית קטנה 300 מיל מתוך קיבולת של 4.75L , כך שאולי זה לא נורא. חיפשתי בקבוק של 1L וולוולין אצל המפיץ שמכר לי את הבקבוק הקודם של 5L ואין לו.

תודה מראש לעוזרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יותר הזעה, לא היו לי חוסרים ולא שלוליות. לא יודע לומר כמה זה עלה כי עשו עוד כמה דברים. ניחוש שלי שבתוך כל מה ששילמתי זה היה בסביבות 400. החליפו כמה גומיות בלויות משם וממכסה שסתומים. בינתיים אחרי 30 קמ הכל יבש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

הכמות שאתה מוסיף היא כ 7% -

השמן שרשמתה הקסטרול עומד בתקנים מחמירים וטוב-מאוד, ואם הוא בתקן הנדרש לרכב שלך אפשר להוסיף.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גם אם תישאר עם "חוסר" של 200-300 מ"ל לא יקרה שום דבר כל עוד אתה בטווח שבין ה L ל F.

אתה יכול להוסיף ללא חשש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...