Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קיבלתי טויוטה קורולה שנת 2001 שעברה במשפחה מהיום שהיא יצאה מהמפעל.

אני לא יודע אם זה משהו שקרה רק בזמן האחרון או שזה קורה כבר דיי הרבה זמן,

אבל כל פעם שאני פותח את תא המטען הגומי של האטימה מתרומם מהמקום ונתפס בקורות של תא המטען, מה שגורם לך שכשיורד גשם, אם זה לא סגור כמו שצריך, נרטב לי החלק הפנימי של תא המטען.

רציתי לשאול האם יש דרך לסדר את זה באופן עצמאי, ז"א ע"י דבק חם או משהו בסגנון?

או שחייב ללכת למקום מסודר ע"מ שיחליפו לי את הגומייה או ידביקו באמצעות חומר מסוים?

תודה רבה, דניאל.

פורסם

בדרך כלל הגומיה מודבקת אם חומר איטום הדומה לזפת, אם הזמן הוא מתייבש או שאם מוציאים אותו את הגומיה יותר מדי פעמים מהמקום אז כבר הוא לא יעיל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...