Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול אני וחבר החלפנו רדיו דיסק לרכב (פיוניר) במקום המקורי, בזמן שהרכב היה מונע נגענו כנראה בפיוז מתחת למכסה מנוע שקשור לכרית, הרכב נכבה, הדלקנו שוב והיתה נורית check engine שנדלקה, לאחר כמה התנעות היא כבתה. אבל נורית כרית אוויר (האדומה) נשארה דלוקה גם לאחר איפוס מצבר.

בדקתי לראות אם יש פיוז משוחרר במקרה ולא מצאתי כלום. אני גם מקבל הודעת שגיאה של airbag failure.

ברשת בדקתי וראיתי שזו בעיה כרונית במיטו וב 500.

יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לפני שאני לוקח את הרכב לשחיטת מחיר במוסך?

יש סיכוי ששרפנו משהו שקשור לכרית אוויר?

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תתחיל מהפיוזים.

ככל הנראה אחד מהם נשרף, חבל לשבור את הראש לפני שלא מתחילים בהכי בסיסי.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
אהלן,

אתמול אני וחבר החלפנו רדיו דיסק לרכב (פיוניר) במקום המקורי, בזמן שהרכב היה מונע נגענו כנראה בפיוז מתחת למכסה מנוע שקשור לכרית, הרכב נכבה, הדלקנו שוב והיתה נורית check engine שנדלקה, לאחר כמה התנעות היא כבתה. אבל נורית כרית אוויר (האדומה) נשארה דלוקה גם לאחר איפוס מצבר.

בדקתי לראות אם יש פיוז משוחרר במקרה ולא מצאתי כלום. אני גם מקבל הודעת שגיאה של airbag failure.

ברשת בדקתי וראיתי שזו בעיה כרונית במיטו וב 500.

יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לפני שאני לוקח את הרכב לשחיטת מחיר במוסך?

יש סיכוי ששרפנו משהו שקשור לכרית אוויר?

תודה רבה

אתה חייב למחוק את קוד התקלה בעזרת סורק תקלות. ניתוק המצבר לא יעזור במקרה שלך.

לא שרפתם שום דבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תתחבר עם טורק בעזרת OBD למחשב ותראה איזה קוד תקלה מופיע לך. אח"כ תכבה את נורת כרית האוויר, צא לסיבוב ואז תראה אם היא נדלקת שוב. אולי היא נדלקה בגלל ההתעסקות שלכם ולא בגלל תקלה אמיתית (תמיד תעבוד על הרכב עם מפתח בחוץ).

פורסם

תודה חברים

בעזרת חבר פורום AMOS (תודה רבה על העזרה :) )

ניסינו להתחבר עם ELM327 לשקע ה OBD ברכב אבל ללא הצלחה, הכבל קולט את הלפטופ שלי בעזרת הבדיקה בתוכנה multiecu אבל לא לרכב - מתקבלת הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לקלוט את הפיאט.

מה אפשר לעשות מכאן?

נ.ב מדובר בוינדוס 8.1 אם זה יכול להוות גורם לבעיה. (הדרייברים הותקנו בהצלחה).

Opel Adam S 2017

פורסם
אתה חייב למחוק את קוד התקלה בעזרת סורק תקלות. ניתוק המצבר לא יעזור במקרה שלך.

לא שרפתם שום דבר.

מחזק. הייתה לי לפני כמה ימים בעייה דומה בפונטו ספייס: הוצאתי פיוז שקשור לתאורת הדשבורד וסובבתי את הסוויץ' (כדי לבדוק בעייה כביכול לא קשורה - נורות בלם שלא נדלקות, רק שמדובר על אותו פיוז עבור שניהם). אחרי שהכל הוחזר למקום, בבוקר הנעתי, נורת כרית אויר אדומה לא נכבית ונורת ביטול כרית אויר נוסע מהבהבת. שום דבר לא עזר מלבד כניסה למוסך מורשה פיאט ואיפוס התקלה..

פורסם

האמת שזה היה בחינם במוסך שמשון ביהוד - אבל קח בחשבון שהופנתי ע"י מישהו ממועדון פיאט, אני מטפל שם באופן קבוע וגם החלפתי יוניט אור בלם על הדרך.

בלי קשר, הבנתי שבמצב הזה אם חלילה אתה עושה תאונה כרית האויר לא תפתח, אז כדאי לסדר את זה במהרה.

• תוכן חדש...