Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הגשתי לסוכן הביטוח שלי את דוח השמאי עם החשבונית (כמובן השארתי לעצמי העתקים), הוא כבר דאג להעביר את התביעה לביטוח של הנהג הפוגע. הביטוח של הצד השני אמור ליצור קשר עם המבוטח שלהם ולקבל ממנו פרטים על האירוע, ולחזור תוך 30 יום, זה מה שנאמר לי.

במקרה שלי המבוטח התחמק מכל הנסיונות שלהם ליצור איתו קשר והם נאלצו לשלוח אליו חוקר עד הבית ורק ככה הצליחו לקבל את הפרטים על האירוע. בסוף זה נגמר טוב.

פורסם

תודה רבה על התשובות, זה בהחלט עוזר לי להתכוונן לצורת הפעולה הנדרשת ממני.

לדעתי הבחור לא יתחמק מלהודות בכך שהוא פגע, רק ינסה לטעון שהנזק זה לא ממנו (מיד אחרי הפגיעה

הוא טען בתוקף שאין סיכוי שזה ממנו, זה לא מתאים בגבהים וכו' וכו').

אשמח לשמוע האם יש בסיס לקו החשיבה שלי, שיש עדיפות להזמין שמאי שעובד עם חברת איילון (החברה של הפוגע), מבלי

ליידע אותו שהנתבע הוא מאיילון - המחשבה שלי זה שאם השמאי שלהם יהיה זה שיקבע את הנזק, יהיה להם קשה לנסות

להתחמק בכל מיני טענות הזויות - הרי מי שבדק את זה זה שמאי שגם עובד מטעמם. יש בסיס לחשיבה הזאת, או שמא

עלי להעדיף חד משמעית שמאי בלתי תלוי באף חברת ביטוח?

פורסם

קרתה לי תאונה דומה לא מזמן (מאוד מתסכל כי באמת לא משנה כמה זהיר היית נוהג, אין משהו שבאמת יכולת לעשות, לא שנסעת ובלמת בפתאומיות, אלא פשוט עמדת. טוב שלא פגעת ברכב שלפניך בעקבות התאונה כי זה רק היה מסבך את העניינים).

אין שום בעיה לפנות לשמאי שעובד עם חברת הביטוח שצריכה לשלם ואין שום בעיה לעשות זאת עצמאית בהנחה שאין לך ביטוח מקיף. אתה שוכר אותו כשמאי פרטי, מבלי שהוא יודע איזה חברת ביטוח. אתה בוחר איזה מוסך שאתה רוצה ומתאם שם עם השמאי. הם מתקנים את הרכב והשמאי מוציא דוח. סה"כ אתה משלם לשמאי ולמוסך. את כל המסמכים אתה מעביר לביטוח של הפוגע למחלקת תביעות צד ג'. אם הם לא משלמים תוך זמן סביר אתה מגיש תביעה לבית משפט. לפי החומר שיש לך, הצילום וכו', אין להם שום סיבה להיגרר איתך לבית משפט אלא הם ישלמו לך, כי בכל מקרה אחר, ההוצאות שלהם רק יגדלו (אין פה שאלה של אשמה).

פורסם

כרגע קו הפעילות המסתמן, כפי שכתבתי, זה לגשת לשמאי שיוציא דוח בנוגע לעלות הנזק ולא לתקן כלום עד שאקבל

את הכסף - אז אוכל להחליט מה לתקן ובאיזה מוסך (מבחינתי זאת האפשרות הטובה ביותר).

השאלה היא האם יש לי סיבה אמיתית לחפש שמאי שעובד עם איילון (מבלי ליידע אותו שהתביעה נגד איילון - זה אפשרי בכלל?),

או לחפש שמאי שעובד עצמאית באופן בלתי תלוי בחברות הביטוח.

פורסם

חפש שמאי עצמאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...