Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני פעיל בפורום FxP כ-B_F_M_V כבר זמן מה ואני מצלם סרטונים על דברים שאני עושה ברכב שלי.

אז למי שלא מכיר, אני שי ויש לנו דייהו נקסיה 96' (שלי), לנד-רובר דיפנדר 110, פורד פוקוס 2014.

באשכול הזה ריכזתי את הסרטונים שלי הקשורים לדיטיילינג ושיפורים קוסמטיים כדי שתוכלו להתרשם מהם ולהכיר אותי (ועל הדרך לעשות סובסקרייב).

בכל מקרה, אתם מוזמנים להירשם לערוץ שלי Pro_ CarDIY או להיכנס ישר לפלייליסט
. ששם תוכלו למצוא עוד סרטונים בנושאים אחרים :)

בקרוב: איך להשחיר חלונות (בעברית).

צביעת ג'אנטים

vH43rWfmU&index=5

השחרת פנסים אחוריים

קילוף מקילוף מדבקות ישנות (מאוד)

דבקות ישנות

[video=youtube;tT-wMlUNVOs]

ndex=4

עריכה אחרונה על ידי Shai Rotbard

בברכה,

שי

פורסם (נערך)

אחלה יוזמה, אבל צורת העבודה שלך ממש לא נכונה וממש לא מוסברת בצורה שהיא אמורה להיות.

יצא לי להסתכל רק על השחרה לפנסים- זאת ממש לא הדרך. במיוחד לא עם פן, הוא לא מייצר מספיק חום.

אתה אמור לחמם את החומר ולהעלים את התעלות (החום יכווץ את החומר) ורק שאתה רואה שאין תעלות יותר אתה מוריד את הנילון ומדביק.

בצורה שאתה עשית זה לא יחזיק הרבה זמן והתעלות יופיעו מאוד מהר שוב.

תגיד, אתה נורמאלי?!

לא נוגעים עם להב של סכין ברכב, זה רק יעשה נזק!

מקלפים אותה עם האצבעות-אם נשאר דבק מורידים אותו עם אלכוהול ועושה ווקס על המקום.

צובע ג׳נטים חצי מטר מהרכב, אתה מודע לזה שחלקיקי צבע עפים באוויר ויצמדו לאוטו?

לצבוע את האומים מיותר, זה יתקלף ברגע שאתה מהדק אותם שאתה מחבר את הגלגל חזרה לרכב.

אחלה יוזמה צילום ועריכה, אבל הרשת מלאה בסרטונים כאלו (במיוחד באנגלית).

עריכה אחרונה על ידי בן ה

Got To love It

פורסם

1) יצא לי להסתכל רק על השחרה לפנסים- זאת ממש לא הדרך. במיוחד לא עם פן, הוא לא מייצר מספיק חום.

אתה אמור לחמם את החומר ולהעלים את התעלות (החום יכווץ את החומר) ורק שאתה רואה שאין תעלות יותר אתה מוריד את הנילון ומדביק.

2) לא נוגעים עם להב של סכין ברכב, זה רק יעשה נזק!

מקלפים אותה עם האצבעות-אם נשאר דבק מורידים אותו עם אלכוהול ועושה ווקס על המקום.

3)צובע ג׳נטים חצי מטר מהרכב, אתה מודע לזה שחלקיקי צבע עפים באוויר ויצמדו לאוטו?

לצבוע את האומים מיותר, זה יתקלף ברגע שאתה מהדק אותם שאתה מחבר את הגלגל חזרה לרכב.

1) אתה צודק שהפן לא מייצר מספיק חום, רציתי לקנות היט גאן לעבודה הזאת אבל בסוף לא עשיתי את זה.

לא יודע אם צפית בסרטון מההתחלה ועד הסוף אבל חממתי עד שהחומר התכווץ אבל באיזשהו שלב הוא כבר הפסיק להתכווץ גם כי לא היה מספיק חום וגם כי החומר עצמו זול מאוד.

2) כמו שציינתי, היה מדובר במדבקות מאוד ישנות (18 שנה על הרכב, מספיק ישן?) ולא הצלחתי לקלף עם האצבע, תאמין לי כשאני אומר לך שפשוט לא הצלחתי. יכול להיות שעל הפוקוס 2014 שלנו לא הייתי עושה את זה, אבל פה מדובר ברכב ישן עם צבע ישן שבסכ"ה הצבע שלו במצב פיצוץ לגילו אבל זה עדיין ישן מאוד אז קודם כל לא פחדתי משריטה קטנה. אבל שנית, אני יכול להגיד לך שחוץ מאיזה משהו קטנטן שרואים עם זכוכית מגדלת הצבע נשאר ללא פגם מהקילוף ואין כמעט זכר למדבקה.

3) כמו שציינתי ב-2, הרכב שלי לא חדש ואני שנה הבאה בצבא אז אני לא יודע מה יהיה איתו, נשמור/נמכור.

אני נהנה ללמוד עליו ולעשות ניסיונות, אז לא לקחתי אותו לחדר צביעה מקצועי ודאגתי שלא יעוף גרגר אבק על הצבע.

אני רוצה רק להגיד שאתה צודק שיש דברים שחשוב להקפיד עליהם אבל זה חלק מעולם ה-DIY, אם הייתי רוצה צביעה מקצועית/השחרה מקצועית/קילוף מקצועי/אנערף הייתי הולך לאיש מקצוע, משלם כמה שהייתי משלם ומקבל עבודה איכותית.

אני בחרתי (ואבחר בעתיד) לעשות בעצמי דברים כאלה כי מעבר להוזלה במחיר עיקר העניין הוא בזה שאני רוצה ללמוד לעשות את הדברים האלו וחלק מהלימוד זה לעשות בעצמך :)

תודה על הביקורת, אני בטוח שאקפיד יותר לפעם הבאה...

מקווה שהבנת את מה שאני מנסה להגיד, שבוע טוב

שי

בברכה,

שי

פורסם

הכי כיף לעשות דברים לבד :mm_yeah:.

אבל אני חייב לציין משהו בקשר למדבקות, אם היית מחמם אותם טוב בעזרת פן, אז כנראה היה אפשר לקלף אותם באצבע (גם אם הם נמצאים שם 18 שנה). באחד הרכבים במשפחה אצלנו (בן 21), היה עליו מדבקה מיקורית, והצלחתי להסיר אותה בקלות בצורה שתיארתי למעלה.

פורסם
הכי כיף לעשות דברים לבד :mm_yeah:.

אבל אני חייב לציין משהו בקשר למדבקות, אם היית מחמם אותם טוב בעזרת פן, אז כנראה היה אפשר לקלף אותם באצבע (גם אם הם נמצאים שם 18 שנה). באחד הרכבים במשפחה אצלנו (בן 21), היה עליו מדבקה מיקורית, והצלחתי להסיר אותה בקלות בצורה שתיארתי למעלה.

לא שמעתי על השיטה, תודה :)

בברכה,

שי

פורסם

אפשר לעשות משהו בעצמך ושיצא מקצועי, יש הרבה דברים שאני עושה לבד ולפי מה שראיתי אצל בעלי מקצוע אני עובד יותר טוב מהם.

זה שאתה עושה לבד לא אומר שאתה לא צריך לעשות את זה במקצועיות ויכול לחפף.

הבעיה שאתה מעלה סרטונים שאלפי אנשים רואים וזה ממש לא הסבר נכון- מישהו יכול לעשות באותה הדרך ולפגוע לעצמו ברכב/בעצמו.

מעולה שאתה לוקח יוזמה ועושה דברים לבד! זה הכי כייף! אבל אם כבר להעלות סרטון הדרכה, תצלם שהעבודה על הצד הטוב ביותר ולא בחפיף.

Got To love It

פורסם
...

הבעיה שאתה מעלה סרטונים שאלפי אנשים רואים וזה ממש לא הסבר נכון- מישהו יכול לעשות באותה הדרך ולפגוע לעצמו ברכב/בעצמו.

...

אתה צודק במה שאתה אומר אבל בבקשה תיקח דברים בפרופורציות.

בברכה,

שי

פורסם

שכחתי להביא גם את 2 הסרטונים האלו שלי:

התקנת נעילה חשמלית לרכב

[video=youtube;IULQk-ELtMM]

היחלצות משקיעה בחול בעזרת דברים שיש באוטו

בברכה,

שי

פורסם

עד הסרטון של ההחלצות משקיעה חשבתי שאתה סה"כ ילד נחמד שמשקיע ברכב שלו זמן ועושה הכל בעצמו, לומד איך לעשות כל דבר וזה היה נראה יפה מאוד...

בסרטון האחרון הכל התפוגג, אתה כנראה לא יודע איך לטפל ברכב שלך ולא אכפת לך ממנו, ולא משנה אם זה רכב מלפני 18 שנה או לא.

פורסם

כמה הערות ברשותך:

א. כל הכבוד על ההשקעה והסרטונים.

ב. יש קצת זלזול על רכב ישן, וזה מאוד לא מכובד ויפה.

ג. תעלה קצת מדריכים על דברים שבאתמ יעזרו כמו טיפולים מכאניים, מה הסיכוי שאני אתקע באמצע מלחמה על חול עם חברים.

ד. שאתם מעלים סרטון תדאג שחבריך יתנהגו קצת יותר נורמאלי ולא ישחקו בםטמות ויקללו.

ה. אין קשר למקצועיות לבעל מקצוע, בלי לפתוח ויכוח מחדש שבן אדם עובד לעצמו על הרכב הוא עובד הכי טוב שהוא יכול

כי בסופו של דבר הוא ידפק מזה, תוכל לראות דוגמא לכך פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?549100

לסיכום, לא הכוונתי לפגוע או לזלזל רק להעיר.

רועי

פורסם

שלום, אני פעיל בפורום FxP כ-B_F_M_V כבר זמן מה ואני מצלם סרטונים על דברים שאני עושה ברכב שלי.

אז למי שלא מכיר, אני שי ויש לנו דייהו נקסיה 96' (שלי), לנד-רובר דיפנדר 110, פורד פוקוס 2014.

באשכול הזה ריכזתי את הסרטונים שלי הקשורים לדיטיילינג ושיפורים קוסמטיים כדי שתוכלו להתרשם מהם ולהכיר אותי (ועל הדרך לעשות סובסקרייב).

בכל מקרה, אתם מוזמנים להירשם לערוץ שלי Pro_ CarDIY או להיכנס ישר לפלייליסט
. ששם תוכלו למצוא עוד סרטונים בנושאים אחרים :)

בקרוב: איך להשחיר חלונות (בעברית).

צביעת ג'אנטים

vH43rWfmU&index=5

השחרת פנסים אחוריים

קילוף מקילוף מדבקות ישנות (מאוד)

דבקות ישנות

[video=youtube;tT-wMlUNVOs]

ndex=4

כאן זה נקרא שרשרור :-D

• תוכן חדש...