Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

ברשותי פיג'ו 206 CC שנת 2003 מנוע 2000 מסוג RFN מי שמכיר אז ככה יש לי שאלה האם יש הבדל בין תושבת מנוע עליונה כולל תומכים בצדדים בפיג'ו 206 בין מנוע 1400, 1600 ל 2000?

לפני כחודשיים החלפתי תושבת מנוע עליונה כולל את התומכים שלה בצדדים הרכב נסע שקט בלי שום תיקטוקים כעבור חודשיים התיקטוקים חזרו ושומעים אותם רק כשאני בתחילת הנסיעה מעביר להילוך שני אז אני שומע תרעש או שאני עומד בעליה וברגע שאני מרים את הקלאץ והרכב מתחיל לאט לאט לסחוב אז אני שומע אותם ממש חזק וזה מגיע מאותה התושבת בדקתי, יש מצב ששמו לי תושבת של מנוע יותר קטן ממה שיש לי ובגלל זה זה לא החזיק והתחיל לעשות רעשים?

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי andrewzxc
פורסם

איך אני בודק את זה עכשיו? ולפי הדגם של המנוע איזה מקט מתאים לי? אני שוקל ללכת כבר למוסך מורשה ולהחליף את זה שם ככה אני יהיה בטוח ב 100% ששמו לי תושבת מקורית ומה העלות של תושבת עליונה כולל את התומכים בצדדים במוסך מורשה יש לך מושג אחי?

פורסם

תודה על העזרה אחי, בדיוק ככה חשבתי כנראה המוסכניק שם לי תושבת של מנוע 1600 כמו שחשבתי, עדיף שאלך כבר למורשה והם ישימו לי את התושבת שצריכה להיות, לא רוצה לחזור אליו בטוח ישים לי עוד איזה משו שלא יתאים, שילמתי לו 350 שקל על תושבת והמחיר גם לא הגיוני לתושבת מקורית כמו שהוא אמר, יש לך אולי מושג אחי כמה בערך תעלה לי תושבת כולל את התומכים + עבודה במורשה?

פורסם

אם תעלה מספר שלדה אוכל לבדוק לך מק"ט ומחיר של התושבת.

פורסם

המוסכניק לא הרכיב לך תושבת של 1600 כי אי אפשר!

הוא אולי שם לך תושבת סינית או תחליפית זה כן....

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
המוסכניק לא הרכיב לך תושבת של 1600 כי אי אפשר!

הוא אולי שם לך תושבת סינית או תחליפית זה כן....

הוא יכול ועוד איך! אבל זה לא העניין תושבת שלsasic צרפתית עולה 400 פלוס מינוס. והתומך עולה גג עוד 100 שקל.עבודה סביב 150 200. אם אתה רוצה תקנה תושבת ותומך ואני יכול לעזור לך. בהרכבה, זה עניין של 10 דקותדקות.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)
מספר שלדה: VF32DRFNF3W001847

מחירים לחלקים מקוריים במורשה-

התושבת עצמה מק"ט 184477- 290 ש"ח

תומך קדמי מק"ט 1844a2-

146 ש"ח

תומך אחורי מק"ט 1844a6-

מחיר תצטרך לברר במורשה.

אני קניתי כמה פעמים בעבר חלקים מהמחסן ב"צמרת", מוסך מורשה בלב המפרץ. בדרך כלל הם נחמדים ואפילו עושים הנחה בדרך כלל (בסביבות 10%).

תוכל לחפש תושבות מתוצרת SASIC(היבואן הוא קומט&פרוגרס) ולחסוך כמה שקלים, למרות שאני כמעט בטוח שתומכים איכותיים תמצא רק מקוריים.

בהצלחה.

תושבות.JPG

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם
אני מקרית אתא אחי חיפה והסביבה.

אז אני לא אוכל לעזור לך.. אבל המחירים שרשמתי לך למעלה הם המחירים לתושבות חליפיות איכותיות! לא סיני!

בהצלחה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...