Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעברה מתיחת פנים מאסיבית, טויוטה קאמרי המחודשת נוחתת בישראל עם תג מחיר של 195,000 ש"ח. הוזלה של 45,000 ש"ח ביחס לדגם הקודם. בקרוב יגיעו לארץ גם פולקסווגן פאסאט, סקודה סופרב וניסאן מקסימה החדשות, האם לדעתכם מערכת הנעה היברידית מתוכחת ומראה ספורטיבי יספיקו לה כדי לעמוד מולן בראש מורם?

קישור לידיעה.

%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99-2015-1.jpg

%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99-2015-5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

זהו מחיר סביר מאוד בהתחשב בשער הדולר הנוכחי.

תחשבו בכמה היא תוכל להימכר אילו שער הדולר יחזור לסביבות ה-3.5 + קבוצת מיסוי 2 הנוכחית.

זה יכול להגיע לקצת פחות מ-170 - מחיר של מאזדה 6 בסיסית למכונית שעולה עליה בכל פרמטר.

פורסם

מעניין מה יהיה התמחור עכשיו של אלבר.

נכון לעכשיו הדור הקודם נמכר שם בגרסה פחות מאובזרת במחיר של 185,000.

באלבר היא תמיד היתה רשומה בקבוצת זיהום 2.

מעניין אם בעקבות ההוזלה של הקאמרי נראה גם את האבאלון ההיברידית שגם התחילה לצוץ בייבוא אישי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הוזלה של 45 אל"ש? כנראה שמהקודמת לא הצליחו למכור אז חתכו את הרווח רציני. העיצוב משעמם ונראיית כמו קורולה מנופחת. בטח שליד הפאסאט החדשה היא לחלוטין נעדרת נוכחות.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אלבר מוכרים את הקאמרי ב185.

איך הם מצליחים אז למכור את ההונדה אקורד ב200-220 כשהקאמרי יותר זולה ויותר טובה?

פורסם

עד עכשיו הם מכרו את הקאמרי מהדור הקודם.

אני מאמין שבדור הנוכחי כבר לא יהיה פער כזה, אם כי עדיין ייתכן שיהיה פער כלשהו בין גרסת הבסיס לגרסת הבסיס - וזאת משום שגם בארה"ב נדמה לי שהאקורד יותר יקרה במעט. למה היא יותר יקרה? -- נראה לי שיש בה טכנולוגיה היברידית הרבה יותר מורכבת שגורמת לה להיות חסכונית יותר מבעט. לדעתי לא כדאי להיות שפן הניסויים של הונדה עם הטכנולוגיה הזו, חרף מוניטין האמינות שלה.

• תוכן חדש...