Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה צעירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנחנו נוסעים היום על סיריון 99. עייפנו מהתקלות של רכב בן 16...

מחפשים המלצה לרכב עם המאפיינים הבאים:

בטיחות

חסכוני בדלק

תא מטען "לא פצפון". שהרכב יהיה מתאים גם כשיגיע הילד השלישי ב"ה.

התקציב שלנו כ- 40K . אם יש איזה רכב סופר-מיני מספיק מרווח אז אני מניח שנוכל(בגלל המחיר הנמוך של הקטגוריה) לקנות רכב עם קילומטרא'ז יחסית נמוך.

פורסם

אנחנו מסתדרים מצויין עם פיאסטה ידנית, אני מאמין שאם ידני בא בחשבון כדאי ללכת על הפיאסטה או i20 ידניות.

פורסם

הפיאסטה הידנית וגם האוטו' {לא רובוטית} יהיו מעולות.

הרכב נוח, מרווח ועם תא מטען סבבה לגמרי, אפשר להכניס בכיף עגלה וקניות מהסופר ועוד ישאר מקום.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני בספק אם יהיה קל למצוא פיאסטה/i20 במצב סביר בתקציב הנתון מה גם שהן לא תהיינה מרווחות דיין למשפחה עם שלושה ילדים על מטענה.

ממליץ לחפש יונדאי i30 או קיה סיד מהשנים 2008/9.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני תוהה אם אפשר להסתדר התא המטען עם תיקים לסופשבוע למשפחה. היום אנחנו ממלאים את ה 235 ליטר של הסיריון, וגם את אחד המושבים...

ה - I30 והקיה סיד הרבה יותר יקרות, מה שאומר שצריך לקנות במצב פחות טוב...

אני מבין שבקטגוריית הסופר מיני אני לא אמצא תא מטען יותר גדול משל הפיאסטה והיונדאי i20 . (כ - 290 ליטר)

פורסם
אני תוהה אם אפשר להסתדר התא המטען עם תיקים לסופשבוע למשפחה. היום אנחנו ממלאים את ה 235 ליטר של הסיריון, וגם את אחד המושבים...

ה - I30 והקיה סיד הרבה יותר יקרות, מה שאומר שצריך לקנות במצב פחות טוב...

אני מבין שבקטגוריית הסופר מיני אני לא אמצא תא מטען יותר גדול משל הפיאסטה והיונדאי i20 . (כ - 290 ליטר)

דווקא יש פיגו 208 עם 311 ליטר

סיאט איביזה עם 292 ליטר

פורסם

הונדה ג׳אז מרווחת וחסכונית מאוד. הבעיה היא המחיר, בתקציב שלך סביר להניח שתצטרך לקנות אחת מהצורה הישנה (2009 ומטה) ואז אתה מתפשר בתחום הבטיחות.

תוכל לקנות סופר מיני בסגנון פאביה או קליאו ידניות 2011-2, אמינות, בטוחות יחסית וחסכוניות, אבל להסתדר עם 3 ילדים וציוד יהיה צפוף.

יש גם איביזה סטיישן ידנית אבל נראה לי שהיא חורגת מהתקציב.

לדעתי האופציה המוצלחת ביותר תהיה סיטרואן c3 פיקאסו 1.4 בנזין 2010, היא כנראה לא הכי חסכונית, אבל מרווחת ונוחה.

בתקציב שעומד לרשותך תוכל גם לקנות משפחתית אמיתית (פוקוס, לנסר, פלואנס ועוד) משנים 2009-10, פה כבר מדובר ברכב גדול, מרווח ואוטומטי. צריכת הדלק בהתאם, תהיה גבוה משמעותית מסופר מיני ידנית.

פורסם
אני בספק אם יהיה קל למצוא פיאסטה/i20 במצב סביר בתקציב הנתון מה גם שהן לא תהיינה מרווחות דיין למשפחה עם שלושה ילדים על מטענה.

ממליץ לחפש יונדאי i30 או קיה סיד מהשנים 2008/9.

לא מזמן היו כאן כמה שקנו I20 ב 40K מליסינג/השכרה שנת 2010.

אני מאמין שעם קצת מאמץ הוא ימצא, השוק די מוצף וקשה למכור היום רכבים.

אגב, לי יש I20 ומבדיקה שלי עגלה נכנסת לתא המטען, אבל לא עגלה מגושמת עם אמבטיה.

• תוכן חדש...