Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הרכבים שלי יש מנעול רב-בריח שנועל את ידית ההילוכים הידנית בהילוך 5 עם מפתח, לאחרונה המנעול הפסיק לנעול את הברזל בצורת ח' שמכניסים לתוך המנעול שברכב, זאת אומרת גם שהמפתח בחוץ אפשר להוציא את ה-ח' של הברזל.

היום בעבודה פירקתי את המנעול מהרכב, והתחלתי לנקות אותו עם ספריי קרבורטור מכל הכיוונים, ולסיום שימנתי הכל עם ספריי שמן והעברתי על הכל לחץ אוויר, חזרתי לרכב והתקנתי את המנעול בחזרה, אך כאשר נעלתי ושמתי את הברזל בצורת ח', הוא מסרב להשתחרר מהמנעול אפילו שהמפתח במצב פתיחה, זאת אומרת אי אפשר יותר לשחרר את ה-ח' מהמנעול בשום מצב, לא משנה כמה אני אנענע או כמה אני אמשוך וכמה אני ידפוק עלי.

שמתי לב גם כאשר פירקתי את החיפוי פלסטיק מהמנעול הגדול בשביל לנקות אותו יש שם צמה של 3 חוטים, שכנראה חתך הבעלים הקודם אבל אף פעם לא השפיע על כלום בכל הזמן שהרכב היה אצלי.

מה אני מפספס?

לא בא לי לחתוך אותו ולהרוס אותו, לדעתי הוא ממש תורם לשמירה על הרכב מגניבה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

ייתכן שהקפיצים הנועלים את השיניים נשברו או יצאו ממקומם והם תוקעים את המנעול במקומו.

אם שימון ב- WD40 לא יעזור. נסה להתקשר לרב בריח, אולי יש להם עיצות טובות (או מנעולן) http://www.rav-bariach.co.il/displayHalls.aspx

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

מנעולן יפרוץ לך את המנעול בשביל 100 או 200 שקל. פשוט יחתוך לך עם דיסק ואתה יכול לעשות את זה לבד, חבל על הכסף. גש לתחנה מוסמכת של רב בריח או פאר מנעולים שיראו אם אפשר לשחרר בלי לפרוץ.

פורסם

פירקתי את המנעול איך שהוא במצב סגור מהרכב, התקשרתי בהמלצת commander לחברה, וכשאני אמרתי שזה קשור למנעול של הרכב אפילו לא רצו לשמוע,

אמרו שלא מתעסקים בזה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ייתכן ששלחתי אותך למקום הלא נכון, נסה בחברה הזו

http://www.rbmotors.co.il/pages/default.aspx?mainCat=1&pageId=10&catId=1

כתוב באתר שלהם כי הם רכשו את פעילות רב בריח רדיו מרס בשנת 2006.

המנעול הישן של רב בריח מופיע בקטלוג שלהם.

http://www.rbmotors.co.il/catalog/product.aspx?company=&maincat=1&cat=12&subcat=75&prod=1049&page=1&psize=30

פורסם

אם הבנתי נכון הוא נתקע על מצב מנעול משמע המנעול נעול נכון?

אם זה נכון שאלתי את אבי (בבעלותו תעודת מנעולן) אמרשתרסס קצת WD-40 ותלחץ על ה ''ח''

ותשחק עם המפתח.

אם לא עזר ויש צורך לגשת למנעולן אולי באמת רק אפשר לחתוך, או שאולי אפשר לקדוח (לפרוץ)

ואולי לנסות להציל.

אם אתה ירושלמי אני אשמח לעזור לך.

רועי

פורסם
כולם שלחו אותו למנעולן. אבל ידית ההילוכים שלו נעולה. איך בדיוק יסע עם האוטו?

רשמתי בהודעה הקודמת שפירקתי את כל המנעול כשהוא במצב נעול מהרכב, כולל ניתוק מהשלדה של הרכב,

כרגע כל המגנגון של המנעול אצלי ביד מחוץ לרכב, הדבר הזה שוקל לא מעט מסתבר.

תודה על התגובות מחר נתקשר.

• תוכן חדש...