Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלקה בחניון - משטח אפוקסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כתבתי בשרשור מקביל: בחניון של הגרנד קניון בחיפה - לא יודע מי החליט שהחניון יהיה עשוי מבטון חלק לגמרי, גם ביום רגיל אתה שומע שם רעשי צמיגים מכל רכב שעובר, כאילו אתה באיזה מגרש דריפט. ביום גשום יצא לי לקחת שם פניה שמאלה על מהירות כמעט אפסית, החלקתי לשניה והגעתי למצב של איזור 140 מעלות (במקום 90 של הפניה). החניון לא היה מוצף ולא כלום, סתם קצת רטוב. הESP אפילו לא נדלק :neutral:

ויש לי אוטו מאוד יציב. מחדל לדעתי.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בגרנד אכן כל הסטת גלגלים גורמת חריקה. תחושת חוסר אחיזה רק כאשר המשטח רטוב, וגם זה רק אם המהירות מוגזמת (מעל 10 קמ"ש). לא לשוא כל החניון מלא שלטי הגבלת מהירות ל-10 קמ"ש. למרות זאת מעולם לא חויתי שם החלקה, ואני נמצא בגרנד בממוצע פעם ביום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין ספק שלצמיגים ואיכותם יש חשיבות גבוהה, אך גם הציפוי של הרצפה בחניון של חצי חינם לדוגמא, אכן חלקלק יחסית לכביש, מה שכן, יצא לי לנהוג עליו בימי גשם שהוא רטוב במלואו , פשוט נוסעים לאט כמו בכל חניון סגור,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
במהירות של פחות מ30 קמ"ש בקרת היציבות לא פעילה לכן במקומות כאלה צריך להזהר כפליים

?! תפרפר במקום בלי לסוע קמש יחיד ותראה שהבקרה תתערב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...