Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נמצא בעסק שלי כל היום ואין לי עובדים, והרבה פעמים אני יוצא מהחנות לעשן ובדיוק כשאני מדליק את הסיגריה נכנסים לי לקוחות ואני נאלץ לזרוק את הסיגריה.

מה שיוצא זה שאני גומר קופסא ביום למרות שאני מעשן אולי חצי ממנה.

ניסתי כמה פעמים לכבות את הסיגריה על מנת להדליקה שוב אבל היא מתעקמת ומתלכלכת מהאפר שבמאפרה.

יש למישהו רעיון יצירתי מה הפתרון האולטימטיבי לכבות את הסיגריה ולשמור עליה נורמלית על מנת להדליקה שוב? אני קונה קופסת סיגריות ב34 שקל וזה כבר נהיה בזבוז כספי גדול לזרוק כל כך הרבה סיגריות.

פורסם

תפיל רק את הראש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תנסה לכבות במאפרה בעדינות לא נראה לי שהסיגרה תתעקם.

או לחילופין תתן מתנה לכול לקוח סיגריה.:lol: (בהומור כמובן)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

1. תעבור לטבק - חוץ מזה שזאת הוצאה של גג 300 שקל בחודש, בגלל שזה טבק "טבעי" ולא מכיל את כל החומרים שקיימים בסיגריה (חומרים דליקים וכו) היא מתכבה לבד אם אתה לא מעשן אותה.

2. אם החלטת שלא, אז תקנה את המאפרה הזאת:

814970.jpg

ברגע שאתה מכניס את הסיגריה לאחד החורים היא מתכבה לבד ולא מתלכלכת\מתעקמת, רק תדאג לשטוף אותה במים בסיום כל יום.

פורסם

החוכמה היא לכבות את הסיגריה ולא להדליק אותה יותר לעולם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
להפסיק לעשן???

יותר בריא,יותר חסכוני-חשבת על זה?

נכון מאוד,

זו יכולה להיות התחלה טובה.

שאני הייתי מעשן ונאלץ להפסיק סיגריה באמצע,

הייתי נוהג לחתוך עם מספריים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני התכוונתי להציע את החיתוך במספריים.

מעבר לזה שעדיף להפסיק בכלל. לתמיד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קח מספריים, תקשור אותם עם חוט במקום שבו אתה מעשן בד''כ. בשביל לכבות, פשוט תגזור בצמוד לראש הבוער. הרווחת סיגריה נקייה ולא עקומה.

אבל עזוב שטויות, תעבור לגלגול.

פורסם

עניין החיתוך נשמע הגיוני, אבל אולי אפשר להשתדרג כבר על איזה חותך סיגריות שזה יעודו או חותך סיגרים.

כמה זה אמור לעלות?

גם המאפרה נראית מעניינת,איזה מילות חיפוש אני צריך לרשום באיביי כדי למצוא את המאפרה הזאת עם המיקום לסיגריה?

פורסם

כיבוי בהטיה לצד אחד. הראש יתעקם. עוד חצי סיבוב והוא בחוץ. אצלי הן יכולות לחזןר לקופסא במצב הזה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לפני שקראתי את השרשור הזה לא ידעתי שיש כל כך הרבה שיטות לכבות סיגריה דולקת :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...