Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפונת נסחפת, וגם שם במאקו כמובן. המחיר בארץ נקבע על פי מחירי השבוע האחרון של החודש, אנחנו עוד לא באמצע. מחירי הנפט כבר גילו לולינות מטורפת ולמרות שקיימת עכשיו מגמת ירידה מתמשכת, אין אפשרות אמיתית, אפילו לשער, מה יילד יום.

פורסם

מה שמבאס זה שהבלו קבוע ועל זה יש עוד מעמ.ככה זה שיש מגזר שלם שלא משלם מיסים,ארנונה בדר"כ רובו עובד שחור וגם רשמי-לא מגיע לסף מס. לפחות משלמים שם מס על דלק וסיגריות

נדמה לי שרק נהגי מוניות ומשאיות נהות החזר של הבלו.

פורסם

כמו שהדלק יכול לקפוץ פתאום הוא יכול לקבל עוד מכת ירידה

האם זה קשור להתחזקות הדולר מול השקל?בחצי שנה הדולר התחזק בכחצי שקל.

אני מקווה שהוא יגיע לאזור ה6 שקל לליטר בנזין שנוכל להתקיים

ולנסוע בכבוד אולי אפילו נחזור ל4 על 4 :)

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

זה תמיד ככה .. אי אפשר לדעת אם הירידה הזאת היא לא לצורך עלייה,המצב הוא אינו נתון אלא משתנה בהתאם למה שקורה בעולם מהדולר ועד הנפט ועד מלחמות בכל מיני מקומות ככה שעל מנת לדעת את זה בטוח אין טעם לכתוב כתבה כמעט חודש לפני המועד.

פורסם

תשמע, נתת עכשיו צידוק מנצח לכך שעל מחיר הדלק להמשיך לעלות(??).

אספר לך סוד - עכשיו, כשפחות חם בחוץ, חלק מהאנשים מכבים את האוטו בהמתנה.

באוגוסט, כשאוטו ללא מזגן הופך לסאונה, אנשים מחכים ויחכו עם אוטו מונע וממוזג.

פורסם (נערך)

אל תפתחו ציפיות, מחיר חבית נפט הוא כ- 60$ שהם 240 ש"ח לערך, בחבית 159 ליטר ולפיכך - ליטר נפט המשמש כחומר גלם בתעשיית הבנזין עולה 1.5 ש"ח.

לצורך הדיון נניח (לא בדקתי את העניין) שמליטר וחצי נפט מפיקים 1 ליטר בנזין והשאר הם תוצרי לוואי אחרים - מכאן שגם אם מחיר חומר הגלם ירד לאפס עדיין נשלם קרוב לחמישה שקלים לליטר בנזין.

המחיר הזה יהיה מורכב מבלו - הוצאות זיקוק, הפצה ושיווק (ביחד כשקל לליטר) - וכמובן שמע"מ על הכול - זה ועוד זה ועוד זה יביא אותנו לחמישה שקלים שכמעט את כולם בולעת קופת האוצר.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

איזה עצוב זה .. כל כך נכון,האוצר פשוט בולע הכל כמעט ..

אני זוכר שאבא שלי סיפר לי פעם שהוא היה משלם כל כך קצת דלק לפני כמה שנים משהו באזור ה-4 שקלים .. אפילו פחות אני לא בדיוק זוכר .. זה כל כך עצוב שאנחנו חיים במציאות הזאת ואנחנו מסכימים בלית ברירה למצב כל כך עגום שהמדינה שותה כספים רבים שלנו לקופתה השמנמנה ועוד בלי שום היסוס מוכנים לעלות את משכורתם של השרים.

אני חושב על זה,שאבא שלי בתקופה הישנה היה נהנה לנסוע בלי שיכאב לו הכיס והיום,היום אתה רק מחפש את הרכב החסכוני,הקטן,שלא ישתה לך את הכיס.

פורסם

שרשורים כאלה מזכירים לי דיון על מזג האוויר

כולם מדברים על זה אבל לאף אחד מאיתנו אין השפעה על זה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה שמבאס זה שהבלו קבוע ועל זה יש עוד מעמ.ככה זה שיש מגזר שלם שלא משלם מיסים,ארנונה בדר"כ רובו עובד שחור וגם רשמי-לא מגיע לסף מס. לפחות משלמים שם מס על דלק וסיגריות

נדמה לי שרק נהגי מוניות ומשאיות נהות החזר של הבלו.

לאיזה מגזר כוונתך? חרדים, ערבים, אתיופים, סודנים?

פורסם
כשהדלק היה זול אנשים השאירו את האוטו מונע כשהם חיכו למישהו 5 דקות,היום לפחות אנשים מכבים מנוע.

מחוץ לפורום, רוב האנשים חסרי מודעות לחלוטין לכל מה שקשור בעולם הרכב. אז אל תייחס יותר מדי משמעות לפעולותיהם.

• תוכן חדש...