Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

האוטו שלנו מחר נכנס למוסך לקבל טיפול אחרי דפיקה שההורים שלי קיבלו ממישהו מאחורה

והטיפול מצריך החלפת בגאז' פגוש ועוד כמה דברים מאחורה

אז ככה שנקבל בינתיים אוטו חלופי

השאלה שלי האם אני, נהג חדש, יורשה לנסוע על הרכב החלופי? יש לי ביטוח נהג חדש ועל האוטו יש ביטוח מקיף ואת הנזקים משלם בכל מקרה מי שפגע בנו

תודה מראש

שגיא ישראל

פורסם

שגיא,

מנסיון שלי, רכב חלופי מגיע עם חבילת הביטוח המינימלית.

קרי, נהג חדש לא יוכל לנהוג על הרכב. אבל, אם תתווכח מספיק עם המוסך (שבד"כ מטפל בנושא הרכב החלופי), יכול להיות שתמורת תוספת סכום סמלי, הוא יסכים לבטח אותך. ואל תקנה את התירוץ "אני רוצה, אבל חברת הביטוח לא מוכנה לבטח נהגים צעירים". זה הכל עניין של מחיר.

מקווה שעזרתי.

צבי.

פורסם

גם בן 3 יכול ליסוע בו, השאלה אם מותר לנהוג, אז כן מבחינת חוק, אבל לא יהיה תקף לגביך הביטוח מקיף.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקושיה הזאת למען האמת

כשעושים ביטוח צעיר + חדש

משלמים הרבה יותר כסף

פשוט המון, בעיקר אם המכונית אפילו מריחה כמו ספורטיבית

אבל ברגע שקורה משהו וצריך אוטו חלופי, מתחילים לזיין את השכל "אמנם אתה משלם אלפיים יותר האוטו שאנחנו נותנים לך מבוטח רק לבני 24 ומעלה" או בבלת כזה

למה?

• תוכן חדש...