Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מחפש אפיק השקעה סולידי יחסית, אך לא מדיי לסכום של 200k לשנתיים הקרובות. כנראה שלא אזדקק לו בתקופה הזו. הציעו לי את האופצייה של "הראל מגוון" . גם שם יש כמה מסלולים. חשבתי גם על "פעילים". כיום הסכום נמצא בקרנות נאמנות.

המלצות? הארות? הכסף עתיד לשמש לקניית דירה בעוד כמה שנים, לכן מעדיף פחות לסכן אותו.

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

על אופציות ההשקה דרך כלל החברות האלה תמצא מידע רב באינטרנט, בעקרון עלויות גבוהות ביחס להשקעה עצמאית בקרנות נאמנות ותעודות סל דרך הבנק, כ1% מצבירה. בנוסף יש עמימות סביב איפה מושקע הכסף. בצד היתרונות הכסף נזיל, יש גוף השקעות שמנהל בשבילך ובבמוצע שנתי תשיג שם הרבה מעבר חפקדון בבנק.

על אף הסיכונים בחרתי באופציה דומה, אחרי כמעט חצי שנה, לא מתחרט, לי אישית גם שיחק הפן הפסיכולוגי שהכסף לא בבנק וואי אפשר לשלוף אותו ברגע בכל מינוס שנקלעים אליו, כאשר חסכנו בהנק הרבה פעמים הקטנו חסכונות כדי להתמודד עם מינוס קטן במקום לצמצם הוצאות.

בהצלחה...

• תוכן חדש...