Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי. עקרונית אני מחפש רכב לאישה. מעבר לבטיחות (שבו ידוע לי ששברולט קרוז מאוד בטוחה) חשוב לי (אם לא הכי חשוב) אמינות. חשוב לי שיהיה לי שקט נפשי מהאישה ,שהרכב חוץ מטיפולים שוטפים לא יראה מוסך ואם כבר יראה שהתחזוקה תהיה זולה. חשיבות הבאה- צריכת דלק. אשמח לדעתכם ומדוע השוק של הרכבים האלה כל כך "שחוט" ? והמון אנשים מפרסמים את השברולט קרוז למכירה עם קליומטרז מאוד נמוך...(עקב קבלת רכב מהעבודה..:?) יש ביה לכך?

עריכה אחרונה על ידי bonbon30
פורסם

אני מניח שאתה מדבר על דגם ה-1.6 בשניהם.

השברולט נחשבת לאמינה יותר (ובכלל לאחת האמינות בקטגוריה ע"פ מה שקראתי לאחרונה).

לעומתה, הפלואנס הרבה יותר נוחה, מרווחת, ולטעמי כיפית ונותנת תמורה טובה יותר למחיר.

שני הרכבים מאוד כבדים וחלשים.

פורסם

כיפית? פלואנס 1.6? אכן כבדה וחלשה. גם הבלמים שלה לא משהו. לידלים קשה לחגור לבד מאחורה (תלוי גיל) בשל מבנה אבזמי חגורות הבטיחות.

לא הייתי ממליץ עליה לאיש. מה התקציב? אולי נוכל לעזור בהמלצה על רכב אחר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כיפית? פלואנס 1.6? אכן כבדה וחלשה. גם הבלמים שלה לא משהו. לידלים קשה לחגור לבד מאחורה (תלוי גיל) בשל מבנה אבזמי חגורות הבטיחות.

התקציב הוא עד 40000 .. פשוט אלה הרכבים הבודדים שהשנתון יחסית גבוה ביחס למחיר ומקבלים הרבה "אוטו".. אשמח כמובן לשמוע המלצות.

פורסם

למחיר הזול יש סיבה במקרה זה.

הפלואנס אמנם כבדה, אבל זה לא עד כדי כך שהייתי פוסל אותה. האמינות טובה יחסית.

את הדגמים של שברולט קרוז שנכנסים בתקציב (קרי עד שנת 2010) הייתי משאיר למישהו אחר.

אם אתה מחפש "מציאות" בשנים הללו תסתכל גם על מיצובישי לנסר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכבים האלה לא סתם זולים. הקרוז לא אמינה בכלל וממש לא חסכונית.

הפלואנס כבדה וצורכת כ1/10, השוק של רנו בכללי ברצפה בגלל שיצא להם שם של רכבים לא אמינים, דווקא לגבי הפלואנס לא שמעתי על תלונות ספציפיות.

ממליץ על פורד פוקוס, בטיחותית ואמינה מאוד. החיסרון שכמו הרכבים הנל היא גם לא חסכונית במיוחד ועם ביצועים עייפים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לגבי אמינות וצריכת דלק יש ניסאן טידה. לגבי הבטיחות שלה אני לא בטוח.

נמכרת גם בקרסו עם אחריות באזור ה 40 אלף

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לגבי אמינות וצריכת דלק יש ניסאן טידה. לגבי הבטיחות שלה אני לא בטוח.

נמכרת גם בקרסו עם אחריות באזור ה 40 אלף

+1 הטידה תתן מענה מעולה מרווחת חסכונית וזריזה (אמינות של ניסן).

פורסם

אם מדברים על תמורה לכסף ומחיר אחזקה זול יחסית - המאזדה 3 תתאים בהחלט.

הטידה אכן חסכונית יחסית ואמינה - אך הטיפולים השוטפים והחלקים המתכלים (ברקסים וכו') יקרים להחריד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה צודק שהיא לא "כיפית" במובן של 'מתנהגת'. כשאני אומר כיפית, אני מתכוון ל'מפנקת', ולטעמי הפלואנס די מפנקת (מאובזרת יחסית, מרווחת מאוד, נוחה, פנים בהיר) - בוודאי ביחס לקטגוריה שלה.

פורסם

קרוז 1.6 ולנסר 1.6 מכוניות חלשות ולא חסכוניות (יש גם לנסר 2010 בדגמי ה1.5 שקרובים לתקציב - מליסינג כמובן.. ואם יש אחריות אז מה טוב). מניסיון כשחיפשתי רכב. הלנסר יותר אמינה מהקרוז (בכל זאת, מיצובישי) ולגבי הפלואנס תלוי בשנה, רצוי 2010 וצפונה. האמינות של הצרפתיות בשנים האלו עלתה מאוד.

תשקול I30 בשנתון נמוך יותר, שמה הולך לפניה.

פורסם
אם מדברים על תמורה לכסף ומחיר אחזקה זול יחסית - המאזדה 3 תתאים בהחלט.

הטידה אכן חסכונית יחסית ואמינה - אך הטיפולים השוטפים והחלקים המתכלים (ברקסים וכו') יקרים להחריד.

טיפולים לא במוסך המרכזי יביאו אותך לאיזור השפוי בהחלט.

פורסם

לפי הבנתי אתה מתלבט בין 2 רכבים אלה משום שהם מציעים יחס מחיר-שנתון טוב יותר מהמשפחיות המקבילות.

לא מכיר את הפלואנס אבל יש לי נסיון של כמה מאות ק"מ על קרוז 1600.

הרכב מאוד מאוד רועש יש רעשי כביש משמעותיים וכמובן שהמנוע נשמע רוב נסיעה.

הוא עושה הרבה רעש אבל הרכב לא מאיץ בצורה טובה.

תיבת ההילוכים לפעמים נתקעת על הילוך או קופצת מהילוך להילוך ובחזרה 3-4-3.

זה כמובן משפיע על ביצועי הרכב ועל נוחות הנסיעה.

המושבים בה לא נוחים ומישיבה בפלואנס בה הם טובים יותר.

האבזור תלוי בגרסה ובחברת הליסינג בה אתה רוכש את הרכב,חלקן מגיעים עם מסכי מגע וחלקם לא.

לדעתי זה הרכב המשפחתי הגרוע ביותר מבין רכבי ה1600 שנמכר(ונסעתי ברובן המוחלט של המשפחתיות החדשות).

Subaru B4 2.0 2012

• תוכן חדש...