Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור איך, אבל נתנו לי את האופציה השלישית שלי - 1520 מע' הנעה.

למישהו יש ניסיון? איך האנשים, העבודה, התורנויות, התפקיד בכלל?

קקטוסולר ידנית

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפקיד תחזוקה=טחינת תורניות(אחת לחודש במקרה הטוב).

בדרך כלל יציאות של 11-3 עד הסמל.

נתנו לך רשימת בסיסים להצבה?

בכל אופן את מה שנתנו אפשר לשנות עם קצת שרירים במידה ולא מתאים לך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מאמין שנפסלתי רפואית מדרג א. מבין האופציות הבאות מה עדיף:

נשק מונחה1630

חממ אחוז1266

מע' קרקע מוכנות1707

מע' הנעה1520

באסה, היחיד שרצה א ולא קיבל, לעומת הרבה אחרים שההפך

קקטוסולר ידנית

פורסם

אולי חממ כי כן תגיע לטייסות, בעקבות מה שהבחור מעלי אמר תתאמץ לתובלה כבדה,בטכני ככה דברים מנתהלים.פסלו אותך רפואית דרג א או שעוד לא וידאת? בדקת אל אפשר לשנות?

פורסם

1520 זה גף מנועים בטייסות התחזוקה.

כעקרון יותר קל להתאבד דרך כדורים.

וברצינות, היציאות דומות לשאר תפקידי התחזוקה ואווירת המשפחתיות קיימת, בהצלחה.

Miata ND2

פורסם

חממ הבנתי עכשיו שחבר'ה לא להיט. המפקד שלי אמר שזה לא עניין רפואי. מה שמוזר זה שמישהו בf16 ביקש מנועים ואני ביקשתי f16 - כל קשר בין היגיון לצבא מקרי לגמרי! ביקשנו שיחליפו בינינו, מה שכרגע לא יקרה. כנראה אני אשלים עם התפקיד, חוץ מזה שהמק"ס ממש טוב וקיבלנו עכשיו שבועיים חופש על המערכת עד שתסתיים הטירונות הבאה :)

קקטוסולר ידנית

פורסם

אז תעשה כמה שיותר מאמץ לשנות את השיבוץ עכשיו,במידה ואתה לא מרוצה.

אחרי הקורס כמעט בלתי אפשרי לשנות משהו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השבועיים לא ניתנו על ידי המקס והם לא על חשבון המערכת,כשתגיע לסדיר תראה כמה הורידו לך,אני מעריך ש5-6 ימי חופש הם על חשבונך

בעקרון אם אין לך בעיה רפואית קל מאוד לעבור לדרג א,זה משהו שהטכני דוחף אליו וגם אם לא הצלחת במבחנים שבהתחלה יכולים להעביר אותך,אז אם אתה ממש רוצה דרג א,תדע שזה אפשרי.

Miata ND2

פורסם

צודק, הודיעו לנו שירדו לנו חמישה ימים על השבועיים האלה. אני עכשיו מנסה לדחוף להעברה

קקטוסולר ידנית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים, מחר אני מגיש את הבקשות שלי,אשמח לעזרה.

אני מאוד מוגבל מבחינת קורסים בגלל סיבות ת''ש ולכן יש לי רק כמה בודדים:

1190

1197

1232

1245

1233

1205

1234

1837

בגלל סיבות ת''ש אני יכול לשרת רק עד 100 קילומטר מטבריה, השיבוץ בהתאם.

תודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כדאי שתרשום ליד כל אחד פירוט,אף אחד לא זוכר כאן בעל פה.

פורסם

טוב נבחרו הקורסים,כשאכנס לאחד מהם אעדכן אותכם.

תודה ענקית לnoknok שמהבוקר סבל אותי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...