Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סיטרואן C4 PK 2009 טורבו, אחרי ניקוי פיח, החלפת טורבו, טיפול 10000, החלפת חיישן אוויר, ועם מצבר חדש. אחרי כיוון במוסך נוסע נפלא וחזק כמו פנתר. אבל איך שנח כמה ימים ושוב נוהגים בו, הולך לאיבוד הכוח שלו ונוסע כמו אוטו רגיל ומטה.

 

אח"כ נכנס שוב לכיוון למוסך, שוב מעולה, ושוב אחרי שנח כמה ימים אותו דבר. המוסכניק אומר שצריך לנסוע עם האוטו. בסדר אז נסענו איתו נסיעה של 200 Km באוטוסטרדה. נסע נפלא, ושוב אחרי שנח כמה ימים אותו סיפור. מה / איזה כיוון אפשר / כדאי לחפש ? זה מתסכל.

 

אין שום חיווי על תקלה. יכול להיות שאם יתחברו עם מחשב לרכב ימצאו משהו, אבל בלי מחשב אין שום דיווח על תקלה.

עריכה אחרונה על ידי smuser12
השלמה
פורסם

רציתי להוסיף שאין שום חיווי על תקלה. יכול להיות שאם יתחברו עם מחשב לרכב ימצאו משהו, אבל בלי מחשב אין שום דיווח על תקלה.

×
×
  • תוכן חדש...