Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו טעות שלי ,ה DEH-X9550BT לא מגיע עם מתאם מובנה ,אתה תצתרך מתאם חיצוני

אבל הוא כן מגיע עם שלט חיצוני.

כן לא מצאתי איזכור לזה גם לא אצלם באתר או דרך החברה שמביא לי אותו.

TOM - אין לי מושג מה זה אומר מה שכתבת :p - מכשיר ללא תיקוני זמן?

וכמו רובם לרוב אני מעדיף לרכוש חדש כיוון שאני לא ממש יודע מה עבר על ציוד יד 2, כי לרוב חלפים כאלו קונים משהו איכותי וגם ככה הוצאת הרבה כסף, אז אם כבר לא עדיף חדש?

Opel Adam S 2017

פורסם

מכשירי המולטימדיה החדשים של פיוניר מגיעים עם מתאם שליטה מההגה מובנה, ואני הנחתי כי גם

המכשירים 1DIN מגיעים עם מתאם מובנה כזה ,מסתבר שטעיתי.

אחת הבעיות באודיו לרכב היא שהמאזין אינו נמצא במרכז הבמה

תיקון זמנים הוא השהייה של הסיגנל בכמה מאיות שניה ,באופן שבו הסאונד מגיע למאזין באותו הזמן

מכל הרמקולים האופציה הנ"ל אחראית על מיקום הבמה באופן מעשי ונותנת תחושה שהמאזין נמצא במרכז הבמה.

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/ImageHandler/scale/600/600/products/20090/500/x500CDA9887-O_car_.jpeg

פורסם

האמת שאף פעם לא שמתי לב לדברים כאלה, והרכב יחסית ממש קטן - כך שזה לא מפריע לי או שמורגש לי.

אבל לבנתיים התחלתי בצעד ראשון והזמנתי את המתאם מהאיביי, אותו אחד שנמכר כאן בארץ במחיר כפול ויותר, ברגע שיגיע ארכיב את כל המערכת ואעיף את המקורית של ה 500 לעזאזל.. או למחסן :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...