Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא עשה הכל בשבת, עדיין לא נכנס לתוקף.

מדהים אותי הדוור שמגיע בשבת ומוסר את החשבונות והדוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, בתחילת השרשור כתבת שיש בינכם זכרון דברים שעל כל דו''ח וכדומה היא משלמת.

האם מצויין תהליך מסירה, חזרה, מספר רכב וכדומה?

תוכל להעלות לכאן?

אכן אין לך מה לעשות כרגע, אלא להמשיך ולשלם דוחות, וזה במקרה הטוב, כי מחר הרכב יהיה מעורב בפגע וברח וזה הרבה הרבה כסף.

גש מחר על הבוקר לעורך דין, תמציא את כל המסמכים כגון חוזה זכרון הדברים, הדרישות לתלשום בגין כביש6 מנהרות, דוחות תעבורה וחניה, כל מסמך הכי קטן כולל הקבלות של התשלום.

תכין תביעה יפה מאוד בגין הנזק עבור אובדן הרכב, כי נאלצת להוריד מהכביש והרכב שווה ברזל ולא ניתן להעלותו, כל התשלומים שפירטי מקודם, עוגמת נפש, פיצוי בגין הדלקים והזמן שחיפשת אחריה, הכספים ששילמת בעבור מוניות ותחלופה אחרת של תחבורה, הפסד על ביטוחים ומה לא.

תתבע סכום של סביב ה50K ואז היא תרדוף אחריך במיידית, לא תשלם יחתחילו הוצאות גביה. את הכסף שלך אתה תקבל מהוצאה לפועל שתקנה ממך את סכום התביעה. הרי זה מה שהשופט יפסוק והיא לבטח לא תתיצב למשפט...

לפני כמה זמן "הלוות" את הרכב? ולמה עכשיו נזכרת?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
יש בנינו זיכרון דברים שעם יש דוח וכ'ו זה בא אליו אבל זה לא עוזר לי והוא גם לא מעוניין לי את הכסף ששילמתי על כל הנסיעות בכביש 6 שהוא עשה וכ'ו וגם לא מעוניין להחזיר לי את האוטו... מה אפשר לעשות במצב כזה?

הולכים למשרד הרישוי ומוציאים העתק רישיונות , ואז מבקשים להקפיא זמנית את רישיון הרכב, ואל תדאג כי הוא מיד יבוא אליך כאשר יעצרו אותו על רכב שאסור לו להיות על הכביש

פורסם

מה זה לא ניתן לדווח כגנוב, יש מה שנקרא "

גניבה בידי מורשה כמשמעה בסעיף 393 לחוק העונשין".

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אם הרשיון בוטל והרכב הורד מהכביש, איך עדין מגיעים דו"חות ולמה אתה משלם אותם?!

גם אחרי ביטול רישיון רכב והורדה מהכביש הרכב נשאר רשום על שם הבעלים האחרון במחשב משרד הרישוי, רק עם סטטוס "מבוטל".

אחרת, אם נגיד בוטל רישיון רכב אבל ממשיכים להשתמש ברכב, למי ישלחו את הדוח"ות?

לבעלים האחרון כמובן.

הוא היה צריך לדאוג שלא יעשה יותר שימוש ברכב אחרי הביטול.

אם לא עשה כך, זו בעיה שלו.

רכב לא יכול להיות "של אף אחד".

פורסם

אני מקבל את הענין של שליחת דו"חות לבעלים האחרונים, אבל לא את התשלום שלהם בידיו.

פותה"ש ציין שיש ביניהם זכרון דברים בנושא. מבחינתו, הוא עשה את המיטב כדי למנוע את השימוש ברכב, וגם המשטרה מעורבת על אף שהיא מסרבת לקחת חלק פעיל בנידון.

אם לצורך הענין הלכת למכור את הרכב לברזל, ביטלת את הרשיון, הגעת למקום והורדת את לוחיות הרישוי, אבל אחד העובדים במקום הנפיק חדשים ונוסע עכשיו עם הרכב. גם אז תשלם את הדו"חות?

מצד שני אני מבין, ישראל, חלם, ככה זה לפעמים. :?

אני לא מבין איך עם כל הדו"חות האלו, אין אחד שהוא משוטר שיזהה שאין לרכב רישוי בתוקף ויעשה משהו בנידון.

בכל אופן פותה"ש נעלם בינתיים כלא היה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק שלא הכניסו אותו למעצר בגלל ריבוי דוחות :?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מעניין איך נגמר העיניין הזה? מישהו?

הרכב נמצא בחוף צ'ילונבי בקוסטה ריקה לאחר שחנה בנמל אשדוד שלא כדין.

פותח האשכול גילה את הפוטנציאל בכריית זהב בחופי קוסטה והחליט לעשות רילוקיישן. נכון להיום הוא נוהג על סנטה פה ומאושר מתמיד.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
שמע לפחות תעלה פה תמונה של הרכב ככה שנזהר ממנו (בלי טסט וביטוח). פעם הבאה שאתה הולך למשטרה ואומר שנגנב הרכב פשוט תגיד "שלום נגנב לי הרכב מהבית" בלי סיפורים למה, ככה ואיך, פשוט נגנב. אם הם עדיין לא רוצים לטפל בפניה תחזור לפה. אני מתאפק לא להגיב מעבר לזה ואני מקווה שאתה מבין למה.

יש לך תמונה של האמא?

• תוכן חדש...