Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאני מאחרוני הפראיירים שקונים דיו מקורי של HP למדפסת (HP 6500)

למי שיצא לו להשתמש בדיו חלופי כגון זה - http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1836 שעולה קצת יותר משליש מהמקורי, האם יש הבדל מורגש בין הדיו המקורי של HP לבינו ?

האם יש דיו חלופי עדיף ? ומה דעתכם על לקחת את עניין הדיו לאקסטרים ולקנות את המיכלים הרב פעמיים ובקבוקי דיו ב EBAY או בעלי אקספרס ?

פורסם (נערך)

אישית ניסיתי פעם אחת מיכל מחודש והתאכזבתי קשות - איכות הדפסה היתה ירודה והמיכל התרוקן מהר מאד.

כיון שצריכת הדיו שלי זעירה - לרוב ההדפסות אני משתמש במדפסת לייזר מונוכרום - אני משקיע בדיו מקורי. בדיוק היום קיבלתי מיכל דיו מס' 22 שעלה לי 74 ש"ח ב-FreeDio. וד"א בלייזר יש דווקא טונר חלופי שאני מרוצה ממנו מאד (לא זוכר את שם הספק, אבל לפי זכרוני יושב בלוד או רמלה. אם מישהו רוצה אוכל לחטט בדוא"ל מלפני שנה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1 לברדר.

7 שנים בדיו חלופי על מדפסת אחת + 4 שנים בשתיים אחרות. דיו חלופי במיכלים תואמים מלאים (המיכלים נפרדים מראש ההדפסה) בלי התעסקויות עם מילוי - זול וזמין באיביי.

:turn-l:
פורסם

התעלקות - אפשר קישור למוכר אמין עם מחירים טובים באיביי שמוכר דיו לhp 8500?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תעבור ל- brother.

+1 לברדר.

7 שנים בדיו חלופי על מדפסת אחת + 4 שנים בשתיים אחרות. דיו חלופי במיכלים תואמים מלאים (המיכלים נפרדים מראש ההדפסה) בלי התעסקויות עם מילוי - זול וזמין באיביי.

תוסיף עוד קול לרשימה.

חוץ מזה שאלוהים יודע למה HP ממשיכה עם הטכנולוגיה המפגרת, הלא אמינה והיקרה שלה (בעצם ברור למה), מדפסות הזרקת דיו כמו BROTHER או אפסון שעובדות עם מיכלי צבע חיצוניים הרבה יותר זולות להפעלה ודיו עולה גרושים אם מזמינים מאי-ביי.

לפני מספר שבועות ביצעתי הזמנה של 12 מחסניות דיו (3 סטים של שחור, צהוב, כחול ואדום) במחיר של שתי מחסניות תחליפיות פה בארץ :roll:

אם הייתי משקיע עוד כמה דולרים הייתי מקבל 4 מחסנית ריקות וארבעה בקבוקים של 100 מ"ל כל אחד (!!!) בכדי לעשות REFILL. בחרתי שלא להתעסק עם זה כי באמת שאין לי צורך בכל הכמות הזו בשנים הקרובות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסיתי בעבר מחסניות למילוי עצמי משני סוגים שונים, כולל כאלו בגודל 100 מ"ל (המחסנית בולטת מחוץ למדפסת ואפשר למלא אותה בזמן שהיא מחוברת) אבל הן היו לא אמינות (שלא לדבר על ההתעסקות המלוכלכת במילוי). היום דיוח חלופי זול כ"כ שלא מומלץ להתעסק איתן.

:turn-l:
פורסם

למדפסת שלי מצאתי שני סוגים של מחסניות המיועדות ל REFILL, המחסניות הגדולות ומחסניות בגודל רגיל.

REFILL זה באמת עניין מלוכלך ואני גם לא בטוח מה עמידותן להתייבשות והתגבשות של הדיו, מה שעלול לגרום לנזק לצנרת הדיו או ראש ההדפסה.

כש 12 מחסניות עולות 80 ש"ח כולל משלוחה גם אני לא רואה צורך בהזמנת מחסניות ריקות ולמלא אותן לבד, גם אם זה יוצא אפילו יותר משתלם מהמחיר המגוחך גם ככה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תוסיף עוד קול לרשימה.

חוץ מזה שאלוהים יודע למה HP ממשיכה עם הטכנולוגיה המפגרת, הלא אמינה והיקרה שלה (בעצם ברור למה), מדפסות הזרקת דיו כמו BROTHER או אפסון שעובדות עם מיכלי צבע חיצוניים הרבה יותר זולות להפעלה ודיו עולה גרושים אם מזמינים מאי-ביי.

לפני מספר שבועות ביצעתי הזמנה של 12 מחסניות דיו (3 סטים של שחור, צהוב, כחול ואדום) במחיר של שתי מחסניות תחליפיות פה בארץ :roll:

אם הייתי משקיע עוד כמה דולרים הייתי מקבל 4 מחסנית ריקות וארבעה בקבוקים של 100 מ"ל כל אחד (!!!) בכדי לעשות REFILL. בחרתי שלא להתעסק עם זה כי באמת שאין לי צורך בכל הכמות הזו בשנים הקרובות.

איתמר

במדפסות הזרקת הדיו היקרות יותר שלהם ראשי ההדפסה נפרדים לחלוטין ממיכלי הצבע, וכל אחד מהם ניתן להחלפה בנפרד.

אני משתמש במקוריים, בכמות ההדפסות שלי עוד לא סיימתי את המקוריים שבאו עם המדפסת בחצי שנה.

פורסם
12 מחסניות עולות 80 ש"ח כולל משלוחה

:bad-word: איפה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
במדפסות הזרקת הדיו היקרות יותר שלהם ראשי ההדפסה נפרדים לחלוטין ממיכלי הצבע, וכל אחד מהם ניתן להחלפה בנפרד.

אני משתמש במקוריים, בכמות ההדפסות שלי עוד לא סיימתי את המקוריים שבאו עם המדפסת בחצי שנה.

נכון, גם אני זוכר שראשי הדיו המקוריים הספיקו לתקופה ארוכה. הבעייה עם המדפסות האלה שכדי לשמור על ראשי ההדפסה במצב תקין המדפסת מבצעת פעם-פעמיים בשבוע ניקוי ראשים עצמאי (וזו אגב הסיבה שהמדפסת חייבת להיות מחוברת לחשמל כל הזמן, מנסיון מר) והניקוי הזה צורך דיו שמתבזבז למאגר עודפים מובנה במדפסת. למען האמת אני חושב שרוב הדיו במספדות האלה בסופו של דבר מוצא עצמו שם ולא על הנייר :?

:bad-word: איפה?

http://www.aliexpress.com

תריץ את דגם המדפסת או ראשי הדיו. זה מה שהזמנתי: http://www.aliexpress.com/item/12-pcs-New-Compatible-ink-cartridge-LC73-LC77-LC71-LC1240-LC1220-LC1280-for-Brother-Printer-MFC/677939317.html

פורסם

פורסם

נכון אבל לא מדוייק. שים לב לכמות הדיו. בשחור למשל אתה מקבל 138 מ"ל דיו ב 40$ לעומת 48 מ"ל דיו שחור ב 22$ בדיל של הברדר. גם בראשים הצבעוניים זה 56 מ"ל דיו לעומת 36 מ"ל.

ועדיין, כמה עולה קיט תחליפי של HP בישראל?

איתמר

• תוכן חדש...