Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פולי המנוע (זה שמסובב את כל הרצועות) מחליק אצלי ברכב, שומעים מין רעידה מעצבנת מאזור הקראנק. הרצועות פורקו ויש חופש בפולי של כמה מעלות סביב הקרנק, לא ברור עדיין מה נשחק: החריץ בפולי, החריץ שעל הקרנק, או הקייל (לוחית הברזל בצורת חצי ירח שמונעת סיבוב יחסי ביניהם). בכל מקרה, בשביל לראות צריך לפרק את הפולי.

יש לי כמה שאלות לחברי הפורום המלומדים:

1. האם אפשר לפרק את הפולי בלי להוריד מנוע ובלי לגרום נזקים?

2. יש למישהו פולי רזרבי (עם 3 תעלות, כולל למזגן) ו/או קייל מקורי?

3. מישהו מנוסה בתהליך?

4. יש למישהו כלים מתאימים או לפחות המלצות לפירוק הבורג שמחזיק את הפולי (שצריך כח רב וגם יש בעייה של גישה).

בתודה מראש למי שיטרח לענות...

אגב, התמונות שצירפתי אינן של הפולי שלי אלא רק להמחשה.

$(KGrHqN,!ncFHLPlQN7)BR4uuGKe2!~~60_57.JPG

$(KGrHqZ,!ogFHFlk(zgsBR4uuHwJ2Q~~60_57.JPG

$T2eC16d,!yEE9s5jGLD6BR4uuIdRhQ~~60_57.JPG

פורסם (נערך)

תשובה שנכונה לכל מנוע: אפשר לפתוח עם ידית כח ארוכה בלי רצ'ט אבל חייבים לנעול את הקרנק באיזו צורה כדי שלא יסתובב (אלא אם משתמשים בפטיש אויר, וגם אז אולי חייבים לנעול).

דרך אחת לנעול היא לרוקן את השמן, להוציא את הקרטר ולתקוע גוש של עץ בין הקרנק לדופן המנוע.

דרך אחרת היא לפרק את הסטרטר ולתקוע מברג גדול בשיניים של גלגל התנופה.

אם זה לא נפתח צריך להתיז הרבה WD40 מאחורי הבורג/אום ו/או לחמם אותו עם ברנר קטן.

סגירה- רצוי מאוד עם ידית מומנט, במומנט שרשום בספר.

עריכה אחרונה על ידי 2pac
פורסם

תודה על התגובות.

@falcon1: תודה, אני אשים גם שם שרשור בתקווה שלא יהיה מי שיתלונן שזה לא שייך לשם כי הרכב עדיין לא רכב אספנות...

@2pac : תודה על ההמלצות למרות שכבר מכיר. ספציפית אין במנוע הזה קרטר קלסי כי זה מנוע בוקסר שמורכב משני חצאים (ימין/שמאל) ואין קרטר למטה.

הפואנטה העיקרית בשרשור הייתה למצוא את החלק + מישהו שכבר עשה את זה ספציפית.

• תוכן חדש...