Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעל הלאון השחורה הוא חבר קרוב שלי, סיפר שנהנתם כל כך בפעם הבאה אגיע איתו :-)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בכל הקטע של בית אורן שזה כביש צר בטרוף רואים שכל הזמן אתם חותכים קווים לבנים

בקטע של עין השופט אתם בעליה ורואים שחסר כוח ומהירות אז כמות החיתוכים יורדת דרסטית

נראה לכם הגיוני צורת הנהיגה הזאת?

נכנסתם פעם לפניה עיוורת כשפתאום אתם שמים לב שעל חלק מהנתיב שלכם נוסע רכב בכיוון הנגדי? לא הרגשה נעימה

בנוגע לצילום, אם זה לא תיעוד לעניינים חוקיים אז תשתדרגו למצלמות נורמליות ולא איזה זבל סיני אלא GOPRO ומתחריו

פורסם
ה ST בצבע הזה מטריפה, הכבישים מדהימים, שום דבר נגד פאביה שפורט אבל הצליל בסרטון צרם מאוד והרס אותו.

זה צליל של מנוע 1.6, לא ציפית לשמוע צליל של פרארי אני מניח :) אבל לדעתי בכל זאת צליל יפה למנוע כזה.

הרבה תלוי בנהגים.

1+

בכל הקטע של בית אורן שזה כביש צר בטרוף רואים שכל הזמן אתם חותכים קווים לבנים

בקטע של עין השופט אתם בעליה ורואים שחסר כוח ומהירות אז כמות החיתוכים יורדת דרסטית

נראה לכם הגיוני צורת הנהיגה הזאת?

נכנסתם פעם לפניה עיוורת כשפתאום אתם שמים לב שעל חלק מהנתיב שלכם נוסע רכב בכיוון הנגדי? לא הרגשה נעימה

בנוגע לצילום, אם זה לא תיעוד לעניינים חוקיים אז תשתדרגו למצלמות נורמליות ולא איזה זבל סיני אלא GOPRO ומתחריו

מי זה "אתם"? ראית בקושי 2-3 מכוניות מתוך 40. חוץ מזה כל אחד אחראי על עצמו, אם מישהו חתך קו לבן זאת בעיה שלו. אני אישית לא חתכתי שום קווים לבנים ומהמצלמה בתוך הרכב אי אפשר לוודא את זה ממילא. אולי חתכתי קצת לשוליים כדי שיהיה יותר מרווח פניה...

באשר למצלמה, אם אתה לא מרוצה מאיכות הצילום אני מוכן לתת לך את מס' חשבון הבנק שלי, תעביר לי כסף ואני אקנה איתו מצלמה חדשה... אם לא תרצה, אשאר עם הזבל הסיני הזה גם בטיול הבא.

פורסם

אצלי יש בעיה אחרת, אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כשאני במצב של נהיגה ספורטיבית/קרבית/חרטה כלשהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על השיתוף בתמונות ובסרטון.

הגולף mk2 היא 16v מקורית ?

מעניין איך היא עמדה בקצב של החדשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אחלה סרטון למרות שעשה רושם שהנסיעה היתה מאוד איטית, בייחוד בדקות הפתיחה, עשה רושם שנסעתם מאוד איטי כולל בעיקולים המתונים.

ובכל אופן מה ששיעשע אותי זה שיש לפאביה סאונד יותר קרבי מאשר לרכב שלי- יש נוכחות גבוהה של סאונד מנוע!

יופי של כביש, בטוח שנהנתם!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצא לי לשמוע לא פעם ולא פעמיים את המנוע הזה, והוא רועש יתר על המידה. ממש לא קרבי כמו שזה נשמע אולי בסרטון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...