Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אפשר לדעת מה מצב הקלאץ בגיר רובוטי?

ishay0703
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרכב הוא פיאט בראבו 2011. הרכב עם כמעט 88 k עם עבר בחברות ההשכרה.

אני לא מרגיש בעיה מיוחדת בנסיעה. פשוט שמעתי שגירים רובוטים לא מחזקים הרבה מעמד וחייב להחליף להם קלאץ.

איך אדע מתי הקלאץ נותן אותות אחרונים.

אני מעדיף שלא להגיע למצב שהקלאץ מחליק לי בדרך לבלוי בשישי בערב..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה שמעת וממי, אבל כל מה שאני יכול לומר לך זה שאצלי המצמד היה תקין לחלוטין גם כשלרכב מלאו 130,000 ק"מ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי הוא צריך להתחלף בקרוב ב93 אלף ק"מ.

והמחיר? להחליף גיר אוטומאט עלה לי פחות (כולל עבודה).

נסעתי כ6 אלף, מצטער שלא בדקתי את מצב הקלאץ' בעת הקנייה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יכול לערוך את מה שכתבתי ->

ישי אצלי יש רעידות כשהרכב קר, ממצב עמידה בהילוך 1, כך אני הבנתי שהקלאץ' מתחיל להיגמר, חיים ממוסך שמשון אישר את טענתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח שהקלאץ' בסוף דרכו. התיאור שאתה מתאר קרה לי בסקודה סופרב הקודמת עם קלאץ' חדש ו"משופר" שהוחלף במסגרת האחריות של ה DSG וזה קרה כבר לאחר 10000קמ בלבד מרגע החלפתו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...