Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה לרכב עד 16000.שנתון 2003-2007.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

זאת הודעה שנייה שלי בהתלה שקלתי לקנות רכב במחיר 30000 אבל עשיתי חושבים ואמרתי לעצמי

שאם אני משקיע סכום גדול עדיף לקנות רכב במחיר הרבה יותר גבוה.

אין לי כרגע אפשרות לכך,לכן אני הולך על הרף התחתון כלומר לרכוש רכב במחיר עד 15K-16K . שנתונים 2003-2007

רפרפתי בפורום לפניי וראיתי שהמליצו כאן על רכישת יונדאי גטס.

רציתי לשאול אם יש עוד המלצות חוץ מהרכב הזה, האם פיג'ו 206 ,סובארו אימפרזה ניו אייג,יכולים להיות אופציה טובה ?

אם באמת פה אחד יונדאי גטס הכי עדיפה מבחינתכם לתקציב הנ"ל ,

אז אני אשמח לדעת על מה לשים לב במיוחד בנוגע ליונדאי גטס כשאני רוכש אותה

כלומר מה בדר"כ בעייתי אצלה שייתכן שאולי ינסו לטשטש את זה במכירה או שאני ללא ניסיון פשוט לא ידע

לשים לזה לב.

תודה לכם

חג סוכות שמח

פורסם

אתה לא יכול להשוות בין סובארו אימפרזה לפיג'ו 206/יונדאי גטס. הסובארו משפחתית ואלו מכוניות סופר מיני שמיועדות לקהל יעד שונה.

1) מה אתה צריך מהרכב?

2) כמה אנשים הוא ישמש?

3) כמה ק"מ הרכב אמור לנסוע ביום?

4) גיר רגיל בא בחשבון?

אם אני מבין נכון אתה צריך רכב לנהג יחיד, אז לדעתי תחפש פיאט פונטו ספייס/יונדאי גטס/ שאר הסופר מיני ותשים דגש על מצב הרכב מבחינת אחזקה, טיפולים שוטפים ושהמכלולים בו עובדים.

בנוסף, ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

בנוגע לתקציב- קח בחשבון שאתה צריך להשאיר כמה אלפים בצד לביטוח, תיקונים טיפולים ועוד כל מיני הפתעות שיש ברכב ישן.

• תוכן חדש...