Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שיש הבדל ענקי בגיהוץ באחד ממגהצי הקיטור היקרים מאשר למגהצים הפשוטים במאה שקל.

העבודה היא קלה בהרבה ויוצאת הרבה יותר טוב.

אני מגהץ את כל הבגדים שלי כולל חולצות טריקו, אז מה? זה אומר שאני מבזבז את הזמן שלי? שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

בכל מקרה לי יש מגהץ של טפאל מזה שנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דריש, הרווחת ביושר את שענה לך עכברוני. לו אמרת שלדעתך זה מיותר אבל צדיק באמונתו יחיה ניחא, אבל חילקת ציונים ובסוף יצאת פיתה, למרות הבקיאות שהפגנת בקורות חייה של פותחת השרשור.

בנושא מים מזוקקים - יש מגהצים המכילים סופח אבנית בצורת מסנן?

לי יש מוצר סיני פשוט ובו אין סופח אבנית, ולמרות שימוש קפדני במים מזוקקים הנקנים בבית מרקחת (בטח מים שעברו סוג של קולונה) יש פליטה של אבנית מהמגהץ, והמשטח עליו מניחים את המגהץ כשמטפלים בבגד מתכסה כל פעם באבנית. מה שכן, היא מתנגבת בקלות רבה ולהערכתי היא נושרת מהבגדים כי לא ראיתי אותה גם על ביגוד כהה לאחר הגיהוץ.

אשתי בעייתית מבחינת משקל המגהץ שהיא אוחזת וכל דגם שהצעתי לה לנסות נפסל בטענה למשקל מכביד. נקודה למחשבה.

יוסי

פורסם

~

אין ויכוח, צריך להפסיק לכתוב פוסטים בפורום בשלוש בלילה. במבט נוסף על מה (ובעיקר איך) שכתבתי, זה באמת לא נראה טוב. נראה כאילו ניסיתי לעשות דה-לגיטימציה למגהצים המקצוענים והמתלבשים בהידור, כאשר בפועל זו ממש לא הייתה הכוונה. מתנצל אם מישהו נפגע מזה, ולא בגלל יום כיפור אלא כי הפעם באמת יש על מה.

שורה תחתונה - איש הישר בעיניו יגהץ, אני שמוק קמצן ולכן נוהג בהתאם. אל תהיו שמוקים קמצנים, זה מדרון חלקלק המוביל למסיבות יום הולדת עצובות במיוחד.

פורסם (נערך)

בנושא מים מזוקקים - יש מגהצים המכילים סופח אבנית בצורת מסנן?

יש מגהץ סיני (G1033ST) שנמכר גם תחת המותג קנווד (SS6422) ומכיל מסנן דרכו מוזרמים המים, הפילטר ניתן להחלפה אך לא ידוע לי מהיכן ניתן לרכוש כאלה פילטרים, באיביי המחיר לא זול בכלל.

בעניין השרשור, אני מצטרף להמלצות על הטפאל. גם אוסיף שחשוב לנקות את אוסף האבנית בזמן. ממש לא נעים לגלות באמצע גיהוץ מכנסיים שחורים שכבר מאוחר מידי.

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

באותה סירה בדיוק. מתכנן גם להשקיע על מגהץ איכותי, במטרה שיחזיק שנים. המחיר בדיוטי באמת מסתמן כמשתלם. מישהו מכיר תדגם הזה ספציפי?

פורסם

לצערי אני בכל מוצאי שבת עושה "מבצע גיהוץ" לבגדים לשבוע הבא.

המבצע כולל 5-6 חולצות מכופתרות, 3-4 חולצות פולו, 5-6 זוגות מכנסיים.

כל המבצע לוקח לי 17-21 דקות (אני מודד זמנים :) )

נכון לאתמול לקח לי 18 דקות.

אני משתמש במגהץ הזה ומאוד מאוד מרוצה, אין לו הרבה אופציות אבל מחזיק מעמד מאז 2008 ולא צריך יותר מלעבור פעם אחת על כל חלק לגיהוץ מושלם.

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%94%D7%A5-%D7%A7%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-75-gm-5100-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D/pijwgm5100

פורסם

אני משתמש בטפאל כזה:

http://www.newpan.co.il/product/%D7%9E%D7%92%D7%94%D7%A5-%D7%A7%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-gv-9461-%D7%98%D7%A4%D7%90%D7%9C

יקר יותר מהתקציב בערך כפליים. החלפתי טפאל ישן בן כ-6 שנים שהיתה לו בערך חצי העוצמה במגהץ הזה.

אפילו השדרוג בין שני הטפאלים היה מהותי. מעבר לזה שהגיהוץ קל יותר והקיטור הרבה יותר זמין, כך שגם בגדים מהמייבש, שבת זוגי עוד קיווצ'צ'ה להם את הצורה לא מרגשים אותי ואת המגהץ.

אבל השדרוג המהותי לי אישית במגהץ הזה הוא שהוא מספיק חזק כדי לאפשר גיהוץ אנכי זריז. אם יש בגד במצב סביר ודרוש גיהוץ זריז, מוציאים את המגהץ, שמים את הבגד על קולב, וצ'יק צ'אק "מגהצים" אותו בעזרת הקיטור בלבד למצב סביר. התוצאה לא מושלמת כמו גיהוץ רגיל, אבל בהחלט משביעה רצון כך שאדם שמסכל עליך יתקשה לדעת שהוא גוהץ כך.

פורסם

מהשרשור הזה הבנתי שעם טפאל אין יותר מידי מקום לטעויות, אז בשעה טובה הורי קנו את המגהץ של טפאל (מהקישור הראשון) יצא 728 ש"ח כאשר בזאפ הוא מתחיל מ997, עכשיו רק נשאר לחכות לפגוש אותם ואז אפשר יהיה לחזור בנחת לשגרה.

המון תודה לכל מי שעזר, כמובן שאחזור לעדכן אחרי שימוש ראשון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני משתמש בטפאל כזה:

http://www.newpan.co.il/product/%D7%9E%D7%92%D7%94%D7%A5-%D7%A7%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-gv-9461-%D7%98%D7%A4%D7%90%D7%9C

יקר יותר מהתקציב בערך כפליים. החלפתי טפאל ישן בן כ-6 שנים שהיתה לו בערך חצי העוצמה במגהץ הזה.

אפילו השדרוג בין שני הטפאלים היה מהותי. מעבר לזה שהגיהוץ קל יותר והקיטור הרבה יותר זמין, כך שגם בגדים מהמייבש, שבת זוגי עוד קיווצ'צ'ה להם את הצורה לא מרגשים אותי ואת המגהץ.

אבל השדרוג המהותי לי אישית במגהץ הזה הוא שהוא מספיק חזק כדי לאפשר גיהוץ אנכי זריז. אם יש בגד במצב סביר ודרוש גיהוץ זריז, מוציאים את המגהץ, שמים את הבגד על קולב, וצ'יק צ'אק "מגהצים" אותו בעזרת הקיטור בלבד למצב סביר. התוצאה לא מושלמת כמו גיהוץ רגיל, אבל בהחלט משביעה רצון כך שאדם שמסכל עליך יתקשה לדעת שהוא גוהץ כך.

להורים שלי יש כזה. אה ווילדע חייע. באמת חיה רעה, עושה עבודה מדהימה.

המלצתי עליו בשרשור קודם ועכשיו אני מחכה שהמגהץ או הקיטורית שלי ימותו כדי שאוכל להצדיק לאישה רכישה של אחד. הבעיה היחידה איתו זה שהוא מגושם משהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מגושם ביחס למגהץ אדים, לא בהשוואה למגהצי קיטור אחרים.

בכל אופן, הקיטור עובד אצלי בבית הרבה לאחרונה היות ונמאס לי סופית ממכבסות ניקוי יבש שמופעלות ע"י זרקנים שמדלגים על שלבים ומחזירים לי חליפות מסריחות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזרת לעדכן.

הדגם הנבחר היה של טפאל, gv8335, עלה בדיוטי פרי 728 ש"ח.

אחרי כמה שימושים:

יתרונות: עושה את עבודה טוב מאוד, גם בגיהוץ חולצות מכופתרות 100% כותנה אחרי מייבש וגם בגיהוץ אנכי של פריטים עדינים יותר (סינטטיים, למשל שמלות ומכנסיים מחוייטים). מיכל המים מתנתק בקלות ומתחבר באותה הקלות בחזרה (מה שלא קרה במגהץ קיטור הקודם שלי).

חסרונות: בינתיים רק המשקל. כל הקונסטרוקציה קצת כבדה וגם המהגץ עצמו בפרט לא קל, אבל מתרגלים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אגב, ממליץ בחום לא לשים את כל הקונסטרוקציה של המגהץ על קרש הגיהוץ. המשקל כבר עיקם לי 2 קרשי גיהוץ, לא זולים במיוחד. שם את הבסיס על שולחן, ורק את המגהץ עצמו על הקרש.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לצערי אני בכל מוצאי שבת עושה "מבצע גיהוץ" לבגדים לשבוע הבא.

המבצע כולל 5-6 חולצות מכופתרות, 3-4 חולצות פולו, 5-6 זוגות מכנסיים.

כל המבצע לוקח לי 17-21 דקות (אני מודד זמנים :) )

נכון לאתמול לקח לי 18 דקות.

אני משתמש במגהץ הזה ומאוד מאוד מרוצה, אין לו הרבה אופציות אבל מחזיק מעמד מאז 2008 ולא צריך יותר מלעבור פעם אחת על כל חלק לגיהוץ מושלם.

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%94%D7%A5-%D7%A7%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-75-gm-5100-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D/pijwgm5100

ה-צ-י-ל-ו

אז המגהץ האהוב שלי התחיל להוציא מים עם אבנית ומכתים לי את הבגדים.

יש לציין שהיה רשום על המגהץ "שימוש במי ברז בלבד" ואני כמו ילד טוב הקשבתי למה שרשום :(

מ2008 ועד היום מיליתי ליטר פעם בשבוע כל שבוע של מי ברז.

יש דרך להציל את המגהץ במקום שאני יוציא כמעט 1000 שקל על חדש?

פורסם

אני מודה שהשרשור הזה החזיר אותי בערך 10 שנים לאחור, כשהייתי מגהץ בעצמי.

ואז אישתי שתחייה לקחה את העניינים לידיים ו...מצאה לי מכבסה שמגהצת ב 5 שקלים לחולצה.

מאז המחיר עלה ב 20% והמכבסה הוחלפה באחת אחרת, אבל פעם בשבוע אני פוקד אותה ונותן להם לגהץ את החולצות.

ומאז שמחה וששון בבית. קרש הגיהוץ שהיה הירושה היחידה שקיבלתי מסבתא שלי, עליה השלום, השם יקום דמה, עף לפח.

כן, זה עולה לי בממוצע 30 שקלים בשבוע. אבל החיים דבש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...